Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moze li neko da mi objasni...

1. Koja je poenta pitati nekoga za razmenu, a onda izbegavati da das jednako vrednu stvar. Primera radi, pita me clanica za nove brendirane cipele koje dajem za 80e, a placene su visestruko. Ja bacim pogled na njen profil, vidim lep krzneni prsluk, ista cena. Taman se obradujem jer bih svakako pogledala neki prslucak, kad se ona ziva uvredi jer sam uopste pomislila da bi ona pristala na to. A druge stvari sve od 500-1000 dinara. Ponavljam, prva me pitala i jasno videla cenu mog predmeta. 2. Ne razumem kako neko sebi moze da dozvoli da se ljuti i da nastavi da insistira na razmeni, ukoliko druga strana nije pronasla nista odgovarajuce. Pa nece niko da uzme nesto sto nikada ne bi nosio samo zato sto se nekome nesto svidja. 3. I ne shvatam kako neko ima dovoljno prostojnosti da trazi striktno nesto novo, a da nudi neke polovne krpe. Mene ovo dovodi do ludila, iako me ne pogadja bas direktno. Samo imam utisak da neke clanice misle da su svi blesavi ovde.
2015 09 03
Nista novo , nemoj se potresati. Ja dobijam takve ponude svakodnevno vecinu ignorisem jer ne vredi objasnjavati i kidati svoje zivce / [:osmeh]
2015 09 03
U ovom slucaju vazi ona narodna izreka-"Hoce i jare i pare",tj.uzela bi ona markirane cipelice,a Vama krpice koje vise nisu za nosenje,pametno nema sta,bezobrazluk do bola. Imala sam do sada jedno 10-tak takvih ponuda. [:vrtoglav]
2015 09 03
Ma ne stupam sa takvima u saradnju uopste. Ne volim gramzive i alava ljude, pa ih i izbegavam :) Nego me to toliko iznervira, dodje mi svasta da im kazem, a nekako se kontrolisem. Sto je meni veoma tesko, jer sam poznata po kratkom fitilju :D Dakle, indirektno te clanice uticu na moje zdravlje :D
2015 09 03
Takve osobe su ponajmanje vredne nasih zivaca
2015 09 03
Ima nas pRAZNIH. [:smejatise]
2015 09 03