Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega tela, lepota, kozmetika /

solarijum?

devojke kakvo iskustvo imate sa solarijumom [:osmeh] ? ja inace imam taman ten,ali sam ove godine dobila neku 'sivu' boju [:tuzan] ,pa se razmisljam da posetim solarijum,da osvezim lice i telo [:smejuljiti] nikada nisam bila u istom i malo me plasi taj 'kovceg',ali druagrice mi kazu da nije bauk i da necu dobiti rak koze istog momenta [:smejati]
2013 06 09
U solarijumu nikako ne mozes da ''OSVEZIS'' lice i telo [:smejati]
2013 06 09
Slazme se sa Jana13,ali ako si "siva"....mozda ne bi skodilo koji put da odes. i ja sam po prirodi tamna,ali uvek pre bazena,plaze odem 3-4 puta.... [:lepota]
2013 06 09
ja idem u solarijum i divnu sam boju dobila [:lepota] predelažem ti da odeš jedno 3-4 puta pošto imaš već malo tamniji ten idi prvi put na 5-6 min pa za dva dana na 8min,pa za dva dana 10min i još jednom na 10 ili 12min ako nisi gorela [:osmeh]
2013 06 09
pod 'osvezim' nisam mislila u bukvalnom smislu [:keziti] ...ova zima mi je ubila boju koze,nikada nisam bila tako bleda :/ Disney, takvu sam preporuku i dobila,5 min. i vec se primeti promena.. mene plasi ta vestacka svetlost,ali verujem ako nemas sindrom umpa lumpa ,da je prihvatljivo nekad otici
2013 06 09
ja sam imala podlogu(boju) pre odlaska u solarijum,uglavnom sam isla na 15 minuta i zadnji put sam promenila salon,reko ajde usput mi je pa da svratim,kazem hocu 15 min,na to mi devojka odgovara bolje 12 nove su lampe,naopako da sam usla na 15 minuta,posto sam i ovako skroz izgorela [:plakati] prvi put je dovoljno par minuta a najvise 10 po meni,jer posle desetog minuta postaje neprijatno unutra [:lepota]
2013 06 09
Hvala HelloKitty..to sa pilingom radim pre plaze,uvek se bolje uhvati boja,kontam isti princip je i solarijum [:lepota] ja ipak ne bih isla vise od dva puta,mozda 2x po 6-7min... Monika,jesi isla mozda u neki solarijum u ns-u(vidim da si iz Beceja)? ja cujem pozitivne stvari samo za one Mega sun solarijume..kakav je razlika tih od neimenovanih [:keziti] ?
2013 06 09
Ja idem na solarijum vec 20 godina i mogu dati svoj savet u vezi toga .Da bi boja bila sto trajnija , rezultati zadovoljavajuci i da se ne ucrvenis , izgoris svakako isprva poceti suncanje od samo 5 minuta , pa lagano svaki dan povecavati na 7 , zatim 10 , pa 12 , 15 ...tako se i koza navikne na promenu , nema gorenja i boja je trajnija .Odrzavas je jednom nedeljno na 10 min i to je sve. [:lepota] a moze i na 10-ak dana...
2013 06 09
i ja idem u ns na novom naselju,extra lampe [:lepota] bulevar jovana dučića pored lilly radnje
2013 06 09
ja sam cesto u gradu,pogotovo kada krene sezona kupanja,dolazim radovno na strand [:lepota] mozda se i sretnemo ko zna [:stidljiv]
2013 06 09
devojke moje..i saw,i tried adn i'm amazed [:smejati] bila sam u onom u merkatoru,lampe od 160w,mislim da je u pitanju ergoline(toliko mi je zena rekla),ali nisam izdrzala duze od 8min. i za tih 8min. vec vidim razliku u tenu [:sokiran] Monika, moras na oficirac,jeftinije pice,lepa plaza,a nema guzve [:stidljiv] i dalje sam u cudu [:smejuljiti]
2013 06 09
sledeci put idem u mercator [:smejuljiti] a gde je taj oficirac [:stidljiv]
2013 06 09
oficirac je sa petrovaradinske strane, preko zeleznickog mosta se dolazi na plazu ;) volim i strand,ali ne volim guzvu [:smejuljiti]
2013 06 09
vidimo se onda tamo [:smejuljiti] samo da sine sunce [:uplasen]
2013 06 09
Sargrarepau jedi ako hoces da pocrnis i suncaj se na suncu ujutru i uvece. [:lepota]
2013 06 09
1 2