Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna zbog nekorektnosti i bezobrazluka

Pozz svima, zaista ne volim da dajem negativne ocene i dosad nisam ni imala potrebe (sem jednom profi prevarantu), ali u ovom slucaju mislim da je opravdana. Prekopiracu celu prepisku sa clanicom, pa cete videti o cemu se radi. Sustina je u tome da sam kupila patike za 3000 din, za koje mi je devojka rekla da je uutrasnje gaziste 25cm (znaci da odgovaraju br. 39) i da su ocuvane, bez ostecenja i nosene 7,8 puta. Medjutim, kad su stigle, ispostavilo se da gaziste nije 25cm, cak je manje i od 24.5cm tj. one su klasicni br. 38 (kako je i naznaceno na patikama) i ja ih nikada ne bih kupila da mi je rekla tacnu duzinu jer nosim br. 39 (i 38 u slucaju da je kalup veci, odn. da je 25cm, sto obicno bude kod italijanske obuce, a sto je ovde slucaj jer su Mjus patike u pitanju). Takodje, patike su prljave, iznosene i ostecene od (pretpostavljam) farmerki koje su ih ofarbale unutra u plavo-zeleno. Ja sam na ostecenja zazmurila, sve u cilju fer pleja i samo joj se obratila povodom pogresne informacije o duzini gazista. Sta je dalje bilo, videcete iz prepiske...Veoma nekorektna devojka, bas sam razocarana.
2015 09 05
Mjus od ballerinablack , pre 10 dana, 17:48 Pozdrav, da li mozete da mi kazete koja je duzina unutrasnjeg gazista i koja bi bila Vasa poslednja cena za patike? Hvala :) MakiJaO , pre 10 dana, 19:48 Poštovana, dužina unutrašnjeg gazišta je 25cm, Cenu sam već spustala, tako da je ova cifra konačna. Puno pozdrava, Marina. ballerinablack , pre 10 dana, 20:39 Ok, da li biste mi poslali jos koju sliku (unutrasnjost patika, djon...) i ako mozete da mi kazete u kakvom su stanju, da li su puno nosene i razgazene, da li imaju neko ostecenje...? Hvala, N. MakiJaO , pre 10 dana, 00:19 Važi, hoću u toku sutrašnjeg dana, sada je već kasno, radim pre podne. ok? Pozz... M. ballerinablack , pre 10 dana, 00:28 Ok, pozz. MakiJaO , pre 8 dana, 19:10 Izvinjavam se što se tek sada javljam. Evo još sličica.. Inace one su bez ikakvih ostecenja. Pozzz.. ballerinablack , pre 8 dana, 23:29 Nema problema, ja bih ih uzela, samo sam se sad malo zbunila jer vidim da ste stavili cenu 3.500 din, a bile su 3.000 kad sam Vam poslala prvu poruku..? I samo jos da proverim- u pitanju su iste patike sa slika na Vasem profilu? Posto na ovim slikama sto ste mi poslali deluju dosta tamnije... Pozz MakiJaO , pre 8 dana, 00:41 Zdravo, slikala sam danas više stvari za prodaju, i njih na brzinu i u prostoriji sa manje svetla. Mozda se zato tako vide tamnije. Jesu, to su iste patike. Napred kod mesta gde se savijaju prsti, malo se vidi linija izguzvana..ali to se odmah pojavilo, patike nisu nosene vise od 7, 8 puta. Na profilu sam dodala i sliku sa stranice odakle sam ih i narucila (fb stranica radnje koja se snabdeva iz Italije). Sto se cene tiče...ostaje koliko sam Vam rekla. Mislila sam da niste zainteresovani, pa povećala. ballerinablack , pre 8 dana, 00:58 Ok, u tom slucaju su prodate osmeh Kako biste hteli da obavimo placanje i slanje? Ja obicno praktikujem Post express-om, ako Vam je to ok?
2015 09 05
ballerinablack , pre 3 dana, 17:02 Pozz, stigle su patike, super su ocuvane i tu nemam nikakve zamerke, jedino sto su mi male jer je unutrasnje gaziste maaaximalno 24.5 cm a ne 25 cm tuzan Moja sva obuca je br. 38 ili 39 ali je gaziste kod svih 25cm, zato mi je to i bilo prvo i najvaznije pitanje kad smo se dopisivale.. MakiJaO , pre 3 dana, 19:10 Pozz, Bas me čudi, sigurna sam da sam dobro izmerila. A i ja nosim 38/39 i meni su taman. Ok, možeš da ih vratiš, ista cena za otkup+poštarina. Pozz.. M. ballerinablack , pre 3 dana, 19:30 Bas mi je sad bzv :( Hoces ovako-ja cu ih malo nositi danas po kuci pa cu ti javiti sutra jesu mi definitivno male? Mozda su mi noge otekle malo od vrucine i pesacenja danas, nije iskljuceno. MakiJaO , pre 3 dana, 19:36 Hahahaha...ok, moguce je. One su baš udobne i zahvalne..iz razloga što imaju i one rajfešluse. Otvori malo i onaj pozadi, kod pete...možeš ih štelovati kako ti odgovara. Čujemo se sutra. ;) ballerinablack , pre 3 dana, 19:42 Vaaazi osmeh
2015 09 05
ballerinablack , pre 2 dana, 18:13 Evo mene, nazalost su mi definitivno male, odn. kratko mi je gaziste :( Ako se slazes da ih vratim, mozes mi uplatiti novac u posti preko Post neta na telefon, to je najjednostavnije i ja cu ti ih odmah poslati. Posto mi je stvarno bzv kako je ovo ispalo, platicu ja postarinu za vracanje, ok? Jedino sto bih kad odem na postu da podignem pare onda taman i poslala patike Postexpresom. Moze tako? MakiJaO , pre 2 dana, 10:13 Ocekivala sam da ces juce pre podne da mi javis i ako ne odgovaraju, odmah ih posaljes. Ja sam novac potrosila. Izvini, nismo se razumele. A i iskreno..i da imam novac, ne verujem da bih prihvatila tvoj predlog...ipak se mi ne poznajemo da bih imala toliko poverenje. Verujem da ces uspeti da ih prodas i to skuplje, jer vrede. Pozdrav.
2015 09 05
ballerinablack , pre 2 dana, 11:13 Ja sam rekla da cu ti javiti sutra ali nisam rekla pre podne. Pre podne sam bila na poslu i nisam ni mogla da ti javim. Mislim da sam bila i vise nego korektna u ovoj saradnji, narocito zato sto sam predlozila da snosim troskove postarine za vracanje patika koje mi ne odgovaraju iz razloga sto si mi ti netacno rekla da im je gaziste 25cm a nije. To je bilo moje prvo pitanje tebi upuceno- koja je duzina gazista. Da si rekla kako jeste- 24,5 (to je citav jedan broj manje), ja bih se zahvalila i do kupovine ne bi ni doslo. Znaci tvojom greskom je doslo do ovog "nesporazuma" koji je rezultirao mojom kupovinom neodgovarajucih patika. Izvini, ali ti si mene (namerno ili ne) dovela u zabludu oko najbitnije stvari kod kupovine obuce. ballerinablack , pre 2 dana, 11:13 Uostalom, ne bi bio nikakav problem (ako vec nemas poverenja u mene kako si rekla) da ti posaljem patike pouzecem i ti da platis kuriru kad ti ih vrati. Ono gore je bio samo predlog. A ne vidim zasto bih ja imala poverenja u tebe sa 1 pozitivnom ocenom (kad vec ti nemas u mene sa 25) da bih ti odmah juce ujutru poslala patike, bez prethodnog dogovora. Po svemu sudeci, onda bih ostala i bez novca i bez patika, zar ne?
2015 09 05
ballerinablack , pre 2 dana, 11:14 To sto ne zelis ni na ovaj nacin da ispravis svoju gresku i vratis mi moj novac, i to bez dodatnih troskova jer bih ja na svoju stetu platila postarinu za vracanje patika, samo dokazuje tvoj nedostatak postenja i korektnosti. Mogle smo lepo sve da se dogovorimo. Samo da je postojala dobra volja i osnovna ljudskost i sa tvoje strane. Nadam se da ces u zdravlju potrositi mojih 3000 dinara, kad su vec te pare bile vrednije od tvog obraza. Svako dobro, N. MakiJaO , pre 2 dana, 11:24 Izvini, ali nema potrebe za takvim recima. To je bila cisto moja dobra volja da vratim novac, nigde unapred nije receno da je to moguce. A iskreno...ako neko moze da da za patike 13000, veruj mi da se ne bi brukao za 3000. Nije meni problem da ti ih vratim, veci je problem sto kasnis (mogla si i da ih iznosis za ovo vreme) i naravno, postoji sumnja kod mene...jer ti predlog i nije bas sjajan. U svakom slucaju, zelim sve najbolje. Pozdrav.
2015 09 05
ballerinablack , pre 2 dana, 11:48 Moja dobra volja je bila da patikama dam jos jednu sansu- zarad tebe, jer mi je bilo zao i bzv da ih vracam kad sam ti vec platila. I zbog toga sto volim ovaj sajt i druzenje, i dosad sam imala samo lepu i fer saradnju sa svima. Ja zaista ne vidim kako sam mogla da iznosim patike za 2 dana. A i iskreno, patike su poprilicno iznosene, i to mnogo vise od 7,8 puta. I plavo/zelene su od farmerica. I onaj jezicak pozadi samo sto se nije otkinuo. A ja sam to sve precutala iz razloga sto, podvlacim, ovde sam zbog druzenja i lepe saradnje. Moj predlog je bio takav, jer je kod mene postojala sumnja da cu ti poslati patike, a ti ih neces preuzeti, niti ces mi vratiti novac.Zato i jeste bio samo predlog. Ti lako mozes dati drugaciji predlog. Sve se mozemo dogovoriti i sad, samo ako si ti voljna. Meni zaista ovde nije cilj da se prepirem i dajem negativnu ocenu.
2015 09 05
potrosila novac i nema da vrati, a ima da plati 13 000din? kontradiktorna je.
2015 09 05
Dzo je u pravu..sve se lepo vidi na slikama...trebala si malo bolje obratiti paznju :/
2015 09 05
[slika:6cd29588-e9ac-4b35-9533-8bf097b4c569]
2015 09 05
[slika:ad8d4e2a-17f6-408d-93e8-ac9c229823af]
2015 09 05
[slika:274376be-b55a-4629-ad7c-dd7f6306123f]
2015 09 05
ali PISE jasno da su patike broj 38, gaziste si i ti sad mogla da izmeris sa pomerenim metrom. Ako nosis 39, nemoj da gledas obucu 38. drugo, nisu kineske patike u pitanju, nego brend, pa ne znam zasto si ocekivala veci kalup [:vrtoglav] kod italijanske obuce, kupis 39 ako nosis 38, zato sto u im kaupi manji.
2015 09 05
[slika:79e65c38-5882-49b0-b5df-6492041457d6]
2015 09 05
[slika:ac1b2274-7e42-43e4-a93e-c419862a712c]
2015 09 05
1 2 3 4 5