Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ne bilo vam tesko...

kada je gaziste obuce u pitanju, uzmite i uvek tacno izmerite ne oslanjajuci se na ono sto pise jer u vecini slucajeva nije merodavno...lepo santim u ruke i koliko god to obuca dozvoljava tacno premerite. obuca se uvek proba, kupovati na nevidjeno je uzasan rizik i ne stavljajte se u poziciju da vam posle neko hebe kevu, pljuje po forumu i ganja frustriranim porukama i negativnim utiscima. ne uvaljujte robu po svaku cenu...BUDITE FER.
2015 09 06
Apsolutno podržavam [:lepota] Lepo napisano.... Spadam u one koji teško pronalaze obuću zbog extremno malog stopala [:tuzan] Čini mi se da si ljuta? [:sokiran] Ako jesi, podeli sa nama problem [:osmeh]
2015 09 06
bolje da ne pocinjem, od obuce do farki...ma milion promasenih situacija ali sada sam bila ponukana jednom temom ovde pa rekoh da jos jednom naglasim. uvek je bio problem oko gazista, elem, moje stopalo je 24 i pouzdano tvrdim da je to 37 broj, e sad sto mnogi imaju svoje standarde pa naznace navodno razlicite duzine za isti broj a ti kad probas ili ti je veliko ili malo, prosto moras da se oslonis na manuelno precizno premeravanje...mnoge to ovde mrzi ili ne znaju ili sta god a ja sam gomilu obuce kupljene ovde prosledila...samo to [:osmeh]
2015 09 06
ja sam uglavnom odustala, ono sto me drzi su parfemi (sminka me ne zanima), ostalo sto mi se svidja je mahom precenjeno (hvala, ne bih), ali zao mi je kad procitam za potpuno promasene velicine i svadje koje slede posle losih saradnji...
2015 09 06
Kada kupujem cobucu sa stiklom ili platformom moja duzina gazista je 22cm,a kada kuujem patike uzimam uvek za pola broja vece.e sad,na jednim starkama koje mi je sestra kupila pise gaziste 23 a ustvari je za pola broja manje.inace nosim obucu 36 zvanicno jer pocev od patika 35 koje god da sam probala male su mi,a o stklama da ne govorim.stikle ako potrefim potrefla sam.njih jako tesko nalazim po pristupacnim cenama.to je moje iskustvo. Vidjala sam da postavljaju obucu 36 a gaziste 23 najdalje 24.kako???
2015 09 06
JovanaP92, razliciti su standardi za razlicite firme, narocito za veliki broj nn firmi (kineskih) koje imaju krace gaziste od evropskih za isti broj. Sve moje cipele/cizme/ sandale kupljene u Italiji od standardnih firmi koje nosim su 37-37,5 i to je 24-24,5. Samo kod specifivnih modela (spic) to moze da se produzi posto je efektivno gaziste krace ili npr. postoje stepovi/leziste u zoni pete ili dezen koji treba da se vidi tako da je neiskorisceno cc 1-2cm. Tako da je razlika ogromna, da ne pominjem ne poznavanje razlicitosti mera u Evropi i USA. Neke firme imaju paralelno postavljene velicine Evropa, Italija, Amerika, Rusija, Kina tako da je svima lakse.
2015 09 06
eto vidis,upravu si petisa.ovo moram zapamtiti da znam za ubuduce [:lepota] [:lepota]
2015 09 06
pa meni je devojka rekla za farmerke da su 27 ali se rastezu vise od 10 cm, i dogovorimo se za 800 din otkup. Meni stigne paket, otkup 900 din, broj pantalone 26 i rastezu se max 3cm. I da mi komentar da ih je oprala pa su zato manje nego sto mi je rekla, a greska u otkupu je zbog sluzbenika poste koji govori samo madjarski. Dala joj ja neutralnu ocenu i sve objasnila, a ona se to Boze uvredila i ostavila mi komentar da kod mene sve mora da bude cakum pakum i da ne preporucuje saradnju. Toliko o tome...
2015 09 06
pa sta je radila jbt,otkuvavala? [:sokiran]
2015 09 06
sa starkama sam i ja bila iznenadjena jer je na patikama pisalo gaziste 24 a primetih da su mi malo vece, kod kuce izmerim santimom, kad ono 24.5 cm...drugom prilikom isto kod patika, probam u radnji neki nike model, pise broj 37, gaziste 23.5, kad ono ladno velike?! o farkama sam vec pisala, vise ih ne kupujem na neprobano...no way... [:osmeh]
2015 09 06