Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Akaj do kraja!!!

naslov mi je prva recenica koja mi je pala na pamet kad sam videla ovaj predmet kroz pretragu. [slika:8c332321-547a-4ec1-b1b5-d5c80b9875d6] opis predmeta: IZNOSENA, ALI MOZE JOS! Pa, kako vas nije sramota da ovakva smeca ostavite cak i van kontejnera bez zastitne crne ili papirne kese? Jasno vidljiva ostecenja, sa sve cifrom od 2500din samo zbog Guess plocice, plus opis IZNOSENA. Predmet koji ne vredi ni 500din, a ne 2500din. Izakana do kraja, akaj jos dok rucke ne otpadnu. Uzas.
2015 09 06
Ahahahahahahahahahahahahahahaha jel moguće?????????????????? [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] Brutalno podjebava [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejuljitise] "Uvek može JOŠ!"
2015 09 06
HAHAHA a vala jesi ga srocila za medalju [:smejuljitise]
2015 09 06
danas je devojka otvorila temu sa komplet VS donjim vesom prodaje za 4000 a na fb stranicama isti je za 2000 kada sam joj napisala u temi komentar to isto i da je preskupa, obrisala je temu i ponovo otvorila drugu sa istim vesom,,, sramota, koliko proklet narod moze da bude... oprez..
2015 09 06
[:smejuljitise] [:kezitise]
2015 09 06
Mislim da ovde niko nije naivan da kupi tako nesto,tako da nema potrebe za pljuvanje clanica,svako moze da stavi cenu koju hocu,a mi biramo da li cemo da kupimo ili ne. Primetila sam da je ovde zastupljenije pljuvanje vredjanje i prepucavanje od prodaje. Zato Dzo Dzo,nema potrebe da ti sudis nekom i pljujes clanice,ruzno je .I ti si samo jedna od hiljade clanica koja je ovde da kupi ili proda a ne da se svadja. Zato gledaj svoja posla nema potrebe za ovakvim ponasanjem. A primetila sam da to stalno radis. Ja sam videla mnoooogoooo takvih profila i nikad ne saradjivala sa njima naravno jer su precenile svoju robu,koja nije ni za kontejner. Zato je ovaj sajt i postao ovakav jer umesto da se otvaraju teme samo o prodaji kupovini i PREVARANTIMA,ovde se uveliko samo tracari.
2015 09 06
Koliko vidim sva njena roba na profilu je iznosena i sa ostecenjima a cene previsoke :/
2015 09 06
@milicapeka55 Word! Potpuno se slazem...
2015 09 06
A dobro bar nije napisala MALO MI A JAKO UDOBNE popularan opis ispod mnoge obuce [:osmeh]
2015 09 06
Milice, ako ti smeta moj post, produzi dalje. ne guraj nosic gde mislis da smrdi jer se onda priklanjas nama "takvima" ubice vas "finoca"........ [:jezik] [:jezik]
2015 09 06
Upravo sam htela da otvorim temu o ovoj clanici cija je torba stavljena. Naime, pitala sam je za dimenzije jedne torbe, njen odgovor je bio, citiram " Nisam neki matematicar. Tu je negde 25×25." Ne znam kakav matematicar trebas biti da uzmes metar i izmeris torbu, mozda samo treba posedovati taj predmet koji prodajes! Kopiracu razgovor posle, sada sam preko tel i ne mogu.
2015 09 06
Nisam neki matematicar [:smejuljitise] Treba otvoriti temu Biseri sa Krpica [:kezitise]
2015 09 06
Mislim da i postoji ta tema [:osmeh] Kako god, budala sam, ali ne tolika. Verovatno trazi i uplatu unapred. [:smejuljitise]
2015 09 06
Molim vas dimenzije. Hvala. Alohaa , pre 58 minuta Nisam neki matematicar.Tu je negde 25x25cm.pozz
2015 09 06
Nisi se setila pametnice da otvoris temu gde cemo da se druzimo upoznajemo,salimo.. kao sto stalno otvaras neke raspravke i pljuvanje drugih,Nemam ja nameru da se svadjam,samo ti kazem da nema potrebe da stalno pljujes clanice,meni je isto ovo smesno ova torba i cena,ali zasto bi sad otvarali teme da pljujemo clanice? ne svidja ti se,iskuliras,a ne sad kao neka klinka tu otvaras teme i pljujes clanice. Na sta ti to lici? Sta si ti administrator?A umesala sam se i ako se nikad nisam pridruzila u ovakvim raspravkama,jer mi uzasno smeta jer ti to stalno radis. A verujem da ce svaka od ovih clanica koje te podrzavaju doci na red da i njihove stvari budu u temi pod Bezobrazluk,precenjeno,iznoseno..itd. OVAJ SAJT IMA DRUGU SVRHU!!!!!! KUPOVINA,PRODAJA,RAZMENA,A NE PLJUVANJE I OGOVARANJE !!!!!!!!!!!! I NEMOJ DA PRAVIS VASAR OD OVOG SAJTA DA BI MI KOJI ZELIMO DA KUPIMO I PRODAMO NESTO MOGLI LAKSE DA NADJEMO ONO STO NAM TREBA A NE OVAKVE TEME!!!
2015 09 06
1 2 3