Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant miss "Glorybox"

devojke ova zena me prevarila, radile smo razmenu, stvari je dobila postom ali upssss, nije nasla za shodno da uzvrati svojom posiljkom. Osim toga u naslovu menja mesto prebivalista kao lasta.
2013 06 10
Ostavi link njen javno i urednici posalji prepisku vasu iz ppa da bi je blokirala
2013 06 10
radile zamenu? a kod nje piše velikim slovima da ne radi zamene i ima sve pozitivne ocene,preko 20 [:sokiran]
2013 06 10
Nema 20, ima 3 utiska... [:sokiran] Ostavila sam adminki link, nego nema odgovora vec 3 dana...
2013 06 10
sad i ja vidim [:stidljiv] ja sam mislila na pogrešnu [:smejuljiti]
2013 06 10
i ja imam lose iskustvo sa ovom clanicom. ne preporucujem saradnju!
2013 06 10
Od mene je htela da kupi farmerke i insistirala da joj posaljem bez otkupa jer ce ona navodno uplatiti cim stigne. Naravno, niti sam joj slala farke, niti je novac ikad uplatila. [:osmeh]
2013 06 10
a kako ste radile zamenu kad ona nema predmete,posto mene je jedna devojka pitala da radimo zamenu isto tako nema nista,ona meni objasnjava sta ima i ja joj kazem da postavi sliku da bi videla to i vise se nije pojavljivala,stvarno nas ima raznih [:vrtoglav]
2013 06 10
ahahhahh racuna na telepatiju :)
2013 06 10
ja sam joj poslala pare za starke i cekala i cekala i cekala da mi stignu...naravno nishta adminki sam poslala poruku pre 2 dana ali mi nishta nije odgovorila...
2013 06 10
da da bas tako jos me par puta kao pita hoces il neces,e svasta reko hocu cim stavis sliku ako i se svidi
2013 06 10
strava nam je adminka ako je toliko nema na sajtu [:vrtoglav]
2013 06 10
ja sam zamolila adminku da dozvoli clanici koja ima njene prave podatke i adresu da podeli sa mnom, nadam se pozitivnom odgovoru
2013 06 10
Jbt, jel' vama nekima tesko da se drzite toga da se MENJATE samo face to face, jer je bilo gro primera jos pre koji su i sa mnogo pozitivnih ocena, slale flekave i s*ebane stvari za zamenu, iako na fotki izgledaju ok? Ja sam budala koja je danas pred posao u NS isla po istom NSu koji blage nemam da se nadjem sa CETIRI clanice da preuzmem stvari, prosto, ako ne mogu da uzmem nesto face to face, necu nikako, nije tu fora u tome sto sam opet, ustedela na cetiri postarine(toliko me je izaslo gorivo u jednom pravcu, doduse, kazem, poslom sam isla), ali zaista, niko od nas ne bere lovu na drvetu i ne vidim poentu takvih zajebancija ako su vam zadnje pare. Kad narucujem, idem do cifre koju mogu da prezalim u tom momentu, nekad je 200din, nekad je 2000din, nekad i 20 000din. Svaka kupovina jeste kupovina na slepo, a npr, malo je nas koje bismo uvazile reklamaciju i bile korektne prema kupcu ako zaista nije nesto kao na fotki. Prodala sam bila top haljinicu jednoj clanici, javlja devojka, uckura nema, kad ja kreten pogledam, ostao u torbi, jos ja kao stavila u dzepic da se ne izgubi, i posaljem lepo devojci to o mom trosku, a mogla sam da budem djubre i oteram je dodjavola iako sam ja kriva ili jos gore, posaljem i markiram da ona plati postarinu zbog moje gluposti i zaboravnosti.
2013 06 10
Ccccccccc, koliko je ona vas uspela da prevari za tako kratko vreme, evo sad prvi put citam o njoj kao prevarantu... [:vrtoglav]
2013 06 10
1 2 3