Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant miss "Glorybox"

Dopisuje se samnom. Kaze da ce nas tuziti zbog pretnje....E, do tuzbe ima da se raste 5cm. Kako cemo je lepo prevaspitati...ima da bude zahvalna.
2013 06 10
Ona ce da tuzi zato sto je ona varala ljude? [:sokiran] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] To se stVarno prevarene devojke trebaju skupiti i otici joj na kucu, da bude za nauk i njoj, a i svima koji se bave ovakvim stvarima. [:isfrustriran] Sreca pa mene nije zeznula. Sve vreme mi govorila posalji, posalji uplaticu ti ja cim uhvatim vremena... Ali ne dam se ja tako lako zeznuti pogotovo od tako ne proverenih clanova. [:vrtoglav]
2013 06 10
gde si jano moja [:lepota] tako je jano,ne daj se..jaka si ti i pametna [:smejuljiti] [:smejati] ma novosadjanka,nema šta [:plakati] [:smejuljiti] [:smejati] [:smejati] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 06 10
Evo me, danas sam masina za menjanje pelena, ne znam sta je ovo [:smejati] A cus... [:smejati] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 06 10
hahahahahahah,mašina za menjanje pelena [:smejati] [:smejati] [:smejati] tek ti je radni staž počeo draga moja [:smejuljiti]
2013 06 10
dobila je rok do kraja nedelje da mi vrati novac ili zovem policiju. pazite shta pishete ovde, moguce da ona cita sad. haos zene moje, haos...
2013 06 10
Ja imam podatke od clanice, i ja sam joj ostavila jedan od pozitivnih utisaka... Ja sam razgovarala sa JackieM, i nisam znala smem li da dajem podatke. Sada kada vidim da ima dosta prevarenih, mogu da potvrdim adresu i podatke tate, ja sam joj poslala sat na te podatke. Imam oba broja telefona takodje. Zaista nisam imala lose iskustvo sem 100 pitanja, ali to razumem, jer i ja volim da se maksimalno informisem o predmetu i budem sigurna u kupovinu. Ako nekako mogu da pomognem pisite. Danas mi je rodjendan i sad me je ova tema iznervirala. [:isfrustriran]
2013 06 11
MarijaMV, srecan rodjendan.
2013 06 11
srecan rodjendan :)
2013 06 11
i mene je prevarila ostala sam bez svoje bluze i bez para.. mala zavlaci kao niko, a isto sam joj slala na tatino ime..
2013 06 11
Hvala vam . :) [:poljubac] [:lepota] Javite ako bude nekih novosti, posto cujem da cete joj pokucati na vrata. [:isfrustriran]
2013 06 11
Poslala je ukradene stvari...ocekujemo ih, mada mislim da je posula nekim otrovom, ipak otkuvavanje...
2013 06 11
Znaci koji idiot od devojke ova glorybox,poslala sam joj paket pre 12 dana,i to besplatan,mislim poklanjala sam neke stvari i njoj sam poklonila duks,trebala je samo postarinu da plati,medjutim nije ga preuzela i sad moram da placam duplu postarinu,mislim nema veceg idiotizma. [:besan]
2013 06 15
ccc uzas [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 06 15
kako ljudi ne znaju da cene nista, bezobrazluk [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 06 15
1 2 3