Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant miss "Glorybox"

Jackie, nemas za to sto da molis adminku, to je vec do devojke koja je saradjivala sa tom prevarantkinjom, da li ona zeli da saradjuje sa tobom i pomogne ti
2013 06 10
devojka je rekla da ce da mi da, ako admin dozvoli, shvatam da nije lako dati tudju adresu, ipak je ovde sve zapravo stvar poverenja i normalne komunikacije
2013 06 10
Da izvines, znas koliko adminku boli trepavica sta se mi kuckamo u nasim pp-ima, sve i da nju ogovoramo, ne zanima je veruj na rec, i nema pravo da cita poruke, osim ako joj se ne kopiraju i posalju [:osmeh] A ta clanica bi trebala biti bar malo solidarna, pogotovo posle ove teme kad se vidi koliko vas je ta funjara prevarila.
2013 06 10
Ja se slazem sa DzoDzo, trebalo bi da ti da njene podatke ako ima, nisi samo ti u pitanju, prevarila je mnogo devojaka, reci joj to, posalji joj link ove teme da vidi koga pokusava da zastiti.. Nema adminka veze sa tim, to je samo do te devojke, da li hoce ili nece da ti da...
2013 06 10
poslala sam devojci ovo sa foruma da vidi i evo javno molim da ko ima otkrije podatke, upravo mi se javila devojka koju je isto prevarila, pa ovo mora da stane
2013 06 10
Hehehe, ja idem kod nje na vrata, pa ko hoce moze samnom!!! Organizujmo se i hajmo po nase stvari...;
2013 06 10
ja sam za :)
2013 06 10
PRE 5 dana me prevarila!!Zasto nema predmete??Jer ih je obrisala cim sam joj uplatila razliku i poslala torbicu za zamenu!!Naravno da haljinu koju je trebala da posalje da mi nije poslala.IMAM NJENE PODATKE!!Javila sam adminki odmah sledeci dan da spreci da jos nekog prevari ali htela je da sacekamo da mi mozda stigne.Trebale bi sve da se udruzimo i da joj posaljemo kolektivnu tuzbu na adresu ili upozorenje,ali mala ide sad na more, sta mislite od cijih para??Nasih!!Meni je uzela 500din i torbicu.Pisala mi je da nije stigla da mi posalje haljinu jer ce sad na more. Mala je opasna!!Prevarant tezak!!
2013 06 10
Auuuuuuuu, ladno ste joj skupile za dzeparac [:smejati] Stvarno bi trebalo da se skupite i isterate to na cistac, ma nema te rupe u koju bi mogla da se zavuce... cccccc....
2013 06 10
Da , da ako su vase stvari i pare u pitanju dogovorite se pa pravo na adresu.
2013 06 10
Neka mi se jave devojke da zajedno odemo!!!!!!!!!!!!!!!! Taman imate priliku da iskalite sav svoj bes, ima da joj kleptomanija postane proslost!
2013 06 10
bash je preterala i mislim da nas je previshe da bi se samo izvukla hocemo prvo da je zovemo i uznemiravamo dok ne poludi? :)
2013 06 10
Evo adrese koju ja imam Pozarevacka 5/23 Zajecar Slala sam joj paket na ime Milan Milanovic,rekla je da joj je to tata.Nadam se da ce ovo nesto da vam pomogne. [:stidljiv]
2013 06 10
Imam tu adresu. Samo ispravka upitanju je "D5" i ja sam na to ime slala. Kakav jad kaze nam da ce nas tuziti zbog pretnji. Kao rekla je mami i ona ce nam sve vratiti. Juce!!!! Hajmo mi lepo tamo da za primer ostalim lopovima pokazemo mesto!!!!!
2013 06 10
E da, i meni je davala ime i prezime od navodno tate [:smejati]
2013 06 10