Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

savet oko farbanja :)

Imam crnu kosu, nisam se farbala, jako je zdrava i duga do dupeta skoro, bas je negovana.. malo mi je dosadila i htela bih da uradim blagi sombre, par nijansi samo svetliji.. treba mi savet koju farbu da uzmem, a da na mojoj crnoj kosi posle ne vuce na narandzasto vec da bude neka smedja prirodna boja :)
2015 09 13
Mislim da bi najbolje otici kod nekog iskusnog frizera,ipak je prvo farbanje... [:osmeh]
2015 09 13
Ombre obavezno kod frizera i to ne bilo kog, ne zna svako dobro da odradi
2015 09 13
To najbolje da pitas frizera, i to nadji dobrog frizera da ti lepo odradi, ja sam radila ombre pre godinu dana, htela sam da prodjem jeftinije, pa sam morala 2 puta da idem, plus mi je kosa bila dosta ostecena [:osmeh]
2015 09 13
Hvala na savetima devojke, toliko se dvoumim da vise i nisam sigurna da li cu skupiti hrabrost jer mi je kosa negovana jako, pa me strah ... a cula sam da dosta umeju i frizeri da zeznu..
2015 09 13
Zezne te onaj koji ne zna, zato se dobro raspitaj, platices malo vise , ali ce ti odraditi kao svet :) Ili ako hoces uradi samo krajeve sa nekom drecavom bojom ( plavom, rozom) pa ako ti se i ne dopadne samo se osisas [:osmeh]
2015 09 14