Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde smestiti ???

Ukratko, postovana novoizabranica moderacije na forumu od strane kompetentnog faktora, brise po drugi put sa mog profila lezaljke za pse i mace, koje sam postavila u kategoriju "Kucni ljubimci" , podkategoriju "Aksesoari", uz obrazlozenje da ovaj sajt nije "Svastara". [:sokiran] Mene sada interesuje misljenje, vas, uvazenih clanica sa foruma, gde bih ja konkretno trebala da smestim te lezaljke, sobzirom da kategorija "Aksesoari za kucne ljubimce" nije podobna za moje lezaljke? [:lepota] Uzgred, ubedicu sebe da ta kategorija zaista nije podobna jer sam tamo naletela na sve osim na lezaljke za pse i mace, od udzbenika za skolu, preko maskica za ajfone i ajpode, pa sve do umetaka za grudnjake... [:pospan]
2015 09 18
Pa cemu onda sluzi taj deo sajta?! Osim sto su neki to shvatili bukvalno pa prodavali kuce [:vrtoglav]
2015 09 18
Ni meni nije jasno. Takodje, nije mi jasan termin "Svastara" kao opravdanje za brisanje predmeta, upotreba tog termina nije prikladna tim pre sto su aksesoari za kucne ljubimce zaista pretvoreni u svastaru. Meni licno uopste ne smeta sto se u tom delu prodaju stvari koje nemaju veze sa kucnim ljubimcima (osim kada su sami ljubimci u pitanju jer oni nisu stvar niti aksesoar), realno clanice su uskracene za kategorije u kojima bi mogle da oglase odredjene predmete pa ih postavljaju na mesto koje im se ucinilo najprikladnije u datom trenutku. Smeta mi sto se brisu predmeti koji neumitno pripadaju aksesoarima za kucne ljubimce dok drugi predmeti i dalje stoje u prodaju a ne pripadaju toj kategoriji.
2015 09 18
Pa ako postoji kategorija onda ne bi trebalo da se brise...
2015 09 18
Ja sam sada provalila da mi je obrisan kavez za kunice, a kontam da je ko zna od kad, samo nisam obratila paznju. [:sokiran] Doduse, necu ga ni vracati, ali opet. Jeste da nije ''aksesoar'' tipa ogrlica i torbica, ali opet mislim da je za to taj deo. Tu i ovako svacega ima, lezaljke za pse i mace tu pripadaju vise od svega ostalog sto je u tom delu, mada sta ja znam, modernizacija je u toku, mozda zaista psi i macke kao aksesoar nose mobilne telefone, push up grudnjake i slicno...
2015 09 18
[:kezitise] Pod aksesoarima se podrazumeva sva oprema za kucne ljubimce samo se deli na podkategorije (ogrlice, povodci, lezaljke, gace za pse, masnice, posude za hranu i vodu, transporteri, kavezi...), znaci sve osim hrane pripada aksesoarima. [:pospan]
2015 09 18
Ma, ja se slazem, to je potpuno logicno, pa nece sigurno u aksesoare za macke, hrckove, papagaje, pse spadati prstenje i mindjuse, nego ono sto oni koriste. [:vrtoglav] To je obrisano, a zato dosta onoga i onih sto treba da su obrisani nisu. Ccc.
2015 09 18
Pa nista onda, daj da pozurim , da ja kupim ove maskice za mob, koje su u aksesoarima, pa posle da jurim i mobilne za moje kuce, da mogu da ih pozovem i pitam koje granule da im kupim... [:znojav]
2015 09 18
:D Meni je komplet podkategorija kućnih ljubimaca pogrešno koncipirana. Imamo aksesoare, a onda: kaputići, majice, odela. Bezveze. Nisu kučići ljudi pa da imaju poseban garderober :D Sve to treba smestiti u jednu kategoriju: "odela za kućne ljubimce", aksesoare ostaviti i dodati još jednu, dve kategorije, pošto se ionako prodaje sve i svašta za ljubimce. Ili ne dodavati nikakvu kategoriju, već lepo u aksesoarima za kućne ljubimce da stoji sve što im je potrebno, što prodajemo, i što bi neko kupio. Istina, ni ja ne vidim logiku brisanja ležaljki iz te kategorije, pogotovo što je pretrpana kojekakvim predmetima koji nemaju veze sa krpicama ni sa kućnim ljubimcima.
2015 09 18
Kitty u koji razred krece tvoja maca Juca, jesi li nasla nesto od udzbenika za nju medju aksesoarima? [:kezitise]
2015 09 18
Hahha u treći :D LOL pa nisam još našla ništa specijalno ali pozvaću je na mob da je pitam šta joj konkretno treba :D
2015 09 18
Umetak za grudnjake [:smejuljitise] . Ne kapiram razlog brisanja, ali uopste. Mozda se lezaljke smatraju namestajem (pod pretpostavkom da moze i covek tu da se uvali)
2015 09 18
sta nije jasno za umetak za grudnjaake?? pa evo npr ovoj dami je ocito neophodan [slika:3e4b6271-cbcf-491a-bb13-8808be05bfde]
2015 09 18
:o Ova kuca sigurno ide u srednju skolu... :/
2015 09 18
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ne smem pokazati sliku mom Dikanu, ima da odlepi. Oduvek je birao pogresne...
2015 09 18
1 2