Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Probavanje stvari pre kupovine

donji ves se ne isprobava ni kod kineza u radnjama,a kamoli kod nekog kuci...ali dobro,sto Gagana kaze 100 ljudi 100 cudi... ok mi je to ako neko zaista nema tu privatnost da bi pozvao nekoga da dodje da isproba.iskreno meni je lakse da odem kod nekog ako je iz grada,pa koji km da prosetam,nego da placam postarinu,za te pare se mogu sa nekim razmeniti...a stoda ne ustekam,ako imam vremena. xaxa,nema ko da mi naudi,takodje imam grdosiju od 100 kg I skoro 2 metra tako da mi je milina [:smejuljitise] al bi ti Baletanka nagrtali svakakvi,imala bi da biraaas [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 21
sa jednom drugaricom se nalazim ispred TC jer nam je obema na pola puta,i zbog toga sto smo obe mame,malo i mi izadjemo iz kuce,prija s obzirom na to da smo i jedna i druga skoro 24h ukuci
2015 09 21
to i jeste poenta, sve pominjete vreme ili da vam je lepo da nekad izadjete malo iz kuce da prosetate.
2015 09 21
eee pa to su druge okolnosti zasto ne mozemo da izdvojimo vreme,iako "kukamo" kako je lepo izaci napolje i kako prija kad se proseta. manjak slobodnog vremena je najveci problem,nebitni su razlozi...jer opet svako ima svoj.
2015 09 21
Evo upravo sam imala divnu goscu iz kraja, razmenile smo stvarcice. Takodje zbog obaveza ima samo sat, dva slobodno u toku dana...lepo je dosla, popile kafu, menjale se, ispricale...divota. Ima ovde i lepih utisaka, ne samo negativnih [:jezik]
2015 09 21
Da Jovana, ali to tebi koja imas obaveze oko deteta, pa si vise u kuci nego napolju, meni je zbog obaveza stalno neka jurnjava, i zaista sam u offu sa vremenom, smaraju me i ti moji ljudi nekad, jos mik samo fali neka sa krpa da me davi oko uski rukavi/siroki rukavi, pa da li, pa da li ne......... Lepo dobie mere preko neta i cao, nemam kad da se vucem da nadje kabinu, sve sto usput moze da se pogleda i proba-ok, ali ne trosim ne znam koliko vremena na krpicarke, jer imam meni draze ljde kojima zelim da posvetim vreme. Opet vreme, uvek vreme, sve se vrti oko vremena na kraju.............
2015 09 21
pa eto vidis zasto je meni lakse npr da pozovem da dodju kod mene..tebi je npr suprotno.i opet prpa oko vremenaaaa jbg,sve zavisi od obaveza kako ko moze da uskladi...
2015 09 21
Da Jovana, da DzoDzo, svako ima svoj zivotni ritam i uskladjuje vreme kako mu odgovora. Vreme je veoma dragocena stvar, znate i sami, ovaj trenutak je sada i nikada vise. Pored vremena ubrajam i zdravlje kao veoma dragocenu stvar. Pazite i na jedno i na drugo [:lepota] Vreme + zdravlje = sreca [:smejuljitise]
2015 09 21
Nije mi nikada bio problem da kupac proba, kada mozemo da izvedemo nalazenje. Bilo je situacija probavanja u kolima, na zeleznickoj stanici, u kaficu, na klupi...I to, naravno, jakne, duksevi i obuca. Isreno, bila bi mi frka da dovedem u kucu nekoga koga apsolutno ne poznajem, ili ko, makar, nema gomilu pozitivnih ocena.Doduse, apsolutno postujem i odluku onih koji to ne rade, jer svako postavlja svoje uslove.
2015 10 07
1 2