Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dobra večer. Ili - dobro jutro. Primate li me u svoj svijet krpica...? :-)

Drage djevojke, žene, mame i dame, [:osmeh] nisam iz Srbije, premda sam kao grad označila Kikindu, budući da mi je srcu mila još iz srednjoškolskih dana, kad sam ondje (sada već davne) 1989. godine gostovala kao jedna od predstavnica srednjoškolki iz Hrvatske jednim određenim povodom... Mogla sam, zbog svoje ljubavi prema Đoletu i njegovim stihovima staviti i Novi Sad, no svejedno je; činjenica je da sam iz Hrvatske, iz neposredne okolice Rijeke. [:osmeh] Jučer je jedna vaša korisnica došla ''k nama''. Smijem li i ja ''k vama''? Prihvaćate li me? Moj je nick isti kao i na hrvatskim ''krpicama'', pa me ondje možete ''provjeriti''. Srdačan pozdrav s mora, iz još uvijek tamom obavijene Primorsko-goranske županije. [:osmeh]
2013 06 12
Uu,ti si baš poranila [:smejuljiti] Naravno da te primamo,dobro nam došla [:stidljiv]
2013 06 12
Hvala. [:lepota] Nisam spavala noćas, zato sam uranila. Poranila. Svejedno. [:osmeh] Ima kod vas zanimljivih profila s prekrasnom odjećom i obućom... Već sam dodala hrpu tzv. ''omiljenih stvarčica''. [:smejuljiti] Eh, sad... Kako to sve (a i čime, hm...; nije ovdje baš bajno...) kupiti i kako dopremiti u RH - pitanje je sad. [:smejuljiti] [:keziti]
2013 06 12
Dobro ti nama dosla [:osmeh]
2013 06 12
dobro dosla,naravno [:osmeh]
2013 06 12
ja sam iz Kikinde :) dodji kod nas ponovo :) grad svake godine lepsi :) [:poljubac]
2013 06 12
Dobro dosla komsinice....... [:osmeh]
2013 06 12
Hvala vam, puno. [:lepota] @Ilmocika, bih, rado - prekrasne sam dojmove odande ponijela u proljeće 1989., sa suzama se rastajala s (tada) djevojkama i mladićima (sad ženama i muškarcima) koji su me više nego gostoljubivo primili u svoj dom, svoje društvo, svoj grad i - NAŠU zemlju. Bilo nam je lijepo, veselili smo se (pa i popili ''malo'' na koncertu Psihomodopopa ;-) ) , na žurkama kod djevojaka slušali Azru, Haustor, EKV, FIT... 4-5 dana, divnih, bila sam u prekrasnoj obitelji (uopće, Vojvođani su jako, jako gostoljubivi i topli... [:lepota] ) - bila je riječ o (ne znam postoji li još uvijek) pjesničkim susretima srednjškolaca-pjesnika ondašnje SFRJ. I nitko nije pitao koje je tko od nas vjere, koje nacije, je li ateist, agnostik... Disali smo kao jedno: kao mladost koja ima sve vrijeme ovog svijeta pred sobom... Ali - sic! To i takvo vrijeme je naglo prekinuto, ostalo zarobljeno u najdražima mi '80-ima... Malo nakon toga rat je sve uništio (proklet da je!), odnio sa sobom nebrojene dječake i djevojke moje generacije, odnio ih toliko daleko da ih mogu vratiti samo u sjećanjima, jer sjede na nekom oblaka s najljepšim bijelim krilima... Anđeli rata - postoji li to? Ako dotad nisu, naša je generacija postala anđelima rata - neovisno ''s koje strane'' bila (ta bili su samo - djeca!)... Ne, ne, ipak nije sve... Ne može uništiti LJUDE, samo iznjedriti NELJUDE. Jedino mi je žao što se zbog takvih NELJUDI naposljetku izgubio kontakt, prekinule su se veze s tim divnim ljudima i ne znam sjećaju li me se još kao što se ja njih sjetim, s toplinom i čežnjom za mladošću... Eto par fotografija iz tog vremena... Nikad se ne zna... Možda se tko prepozna (i možda me tko prepozna ;-))... svibanj/maj 1989. [slika:e4b96f0e-1e1c-4459-b78a-2c97764d858a]
2013 06 12
[slika:c7fc0642-1a05-423d-ba45-5aa887b8ef94]
2013 06 12
[slika:14808d60-78b3-4559-9344-f51e3069e41e]
2013 06 12
Tko zna - možda je neka od vas i kći te negdašnje djece. Mome najstarijem sinu sad je 19,5 godina, a kad su ove fotke nastale meni je bilo tek 17,5 godina, dvije manje. [:osmeh]
2013 06 12
lepe uspomene [:osmeh] dobro dosla [:osmeh]
2013 06 12
Dobro nam dosla, u ovo doba godine je u Ki divno..pa nam dodji [:osmeh]
2013 06 12
Dobrodosla [:lepota] [:poljubac]
2013 06 12
jaoo pa grad nista se nije menjao :) fontana i trg su jos uvek isti :) [:poljubac] steta sto se ovako desilo bas kako kazes [:tuzan] [:poljubac]
2013 06 18
1 2