Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevršilo svaku meru

onda,ima gomilu ocena cudnih,ocigledno je da klasicna uvaljivacica,koje mi se gade vise od prevaranata tipa Miljana Nikolic... ovde se 101% slazemo. A to sa postenim musterijama, pa i ovde ispasta postena musterija, nista nije slagala u tom nepravednom utisku [:jezik]
2015 10 02
Ja jesam u ns ali ona nije vec je u mestu koje 60ak km odavde ali posto nije bilo da se izabere, izabrala je ns. Odgovorila mi je njena sestra valjda, mada moze biti i ona, nazalost posle cele price sumnjam u sve. A da idem nekome kuci da se svadjam, vise bih se ja potresla nego ona. [:vrtoglav] Zaista se nadam da ce se na kraju javiti da ispuni samo ono sto je obecala da hoce. Ako ne, ja mogu samo da upozorim clanice, da je admin blokira i da ostavim njene podatke ako bude pokusavala isto sa nekog novog profila..
2015 10 02
A zaboravih da napisem sta mi je napisala, Zita je dobro predvidela-treba da sam srecna sto sam to dobila po toj ceni, da nemam pravo da tako pisem po forumu jer ja nisam prevarena vec samo nezadovoljna, da lazem po forumu i tako.. naravno to pise njena sestra jer ona je u cg poslom ali je mobilni ostavila kod kuce i niko ne moze da je dobije.. [:jezik] da,da, sto rece neko gore, samo je poslala stvari koje ne odgovaraju opisu po marki, kvalitetu, stanju i materijalu.. ali to nije prevara [:smejuljitise]
2015 10 02
60km x2, da ne bude da drndam po zivcima sad, ja bih vala licno otisla da preuzmem paket od 120€, manje bi me izaslo gorivo nego stres koji si sad dobila zbog ovoga svega.
2015 10 02
Violet, rekoh ti, isti princip... Koje lazi, ja ne mogu da verujem. Ispada kao da je pobegla od kuce
2015 10 02
Epilog cele priče je da je članica blokirana, meni je u sms poslala gomilu ružnih reči i njen zaključak posle svega je da treba da ja da budem srećna jer sam jeftino kupila markirane stvari od nje.. [:vrtoglav] Tako da devojke pazite se, vi koje ste videle njenu ponudu i otprilike znate šta prodaje, jer će vrlo verovatno da otvori novi profil [:poljubac]
2015 10 06
Bas sam se pitala sta se izdesavalo. Zao mi je, jer njeno blokiranje tebi nece vratiti novac. Jedina dobra stvar je sto nece moci druge prevariti (ako ne otvori novi nalog)
2015 10 06
nista, raspali onda njene podatke u crnu listu i u listu podataka prevaranata, da devojke imaju u vidu ako se pojavi opet.
2015 10 06
MANDARINKA JE OD MENE NARUCILA CIZME JA JOJ POSLALA A NJE NIGDE NEMA [:sokiran] [:besan]
2015 10 06
Hoću, naravno, sve od podataka što imam ćču tamo da postavim, pa ako sam ja platila školu, ne moraju i ostali.. [:besan] [:jezik] Nažalost smokvice, ona je za nepodizanje paketa imala više negativnih utisaka, ne bih da ti mračim dodatno, ali najverovatnije da neće podići paket, pošto sam se i sama uverila koliko je odgovorna.. [:tuzan]
2015 10 07
dala si 14 000 iljadi na nevidjeno? ajao...
2015 10 08
1 2