Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice otimacice :D

Postovane dame, koliko je vas imalo iskustva sa clanicama koje su umislile da su u trznom centru za vreme black friday? [:smejuljitise] Desila se situacija pre par dana da mi je clanica dala negativnu ocenu i to 14 dana tacno nakon sto je predmet prodat, koji pritom nije prodat njoj. Prvo nije meni do negativne ocene, samo mi je malo cudno da samo davanje ocena nije bolje organizovano, sa vise opcija. Tako bi se dosta prevaranata i iskompleksiranih dama rascistilo. Gospodja, ako je tako mozemo nazvati zbog uvredljivih poruka koje mi je uputila, se javila za cizme, dok sam ja bila u kontaktu sa devojkom koja je pitala da cizme rezervise na dva, tri dana jer trenuto nije pri novcu. Naravno da sam pristala, par stotina dinara meni ne menja nista, zasto da ne izadjem u susret. Cim je clanica vratila poruku sa potrebnim informacijama (broj telefona, adresa i da ce ih sigurno uzeti ako sacuvam), ja sam obelezila da su cizmice rezervisane i ostalim clanicama odgovorila da su cizmice rezervisane i ako devojka odustane da cu ih blagovremeno obavestiti. Medjutim doticna clanica je odmah odgovorila da ona ima odmah novac i da bi ona odmah uzela, da nema potrebe da cekam na nekoga drugog. Ja ipak, drzeci do reci, nisam pristala i odlucila da sacekam drugu devojku, kojoj sam prvo obecala. To je clanicu iziritiralo i pocela je sa slanjem uvredljivih poruka, koje sam ja ignorisala, ne zeleci da se upustam u bilo kakvu raspravu. [:osmeh] Nakon 14 dana, doticna se ponovo javila i dala negativnu ocenu. [:smejuljitise] Poruka dana je da nije sve u novcu, postujmo se :)
2015 10 02
Ja razumem njen bes sto nije prva poslala poruku meni se to dogodilo nekoliko puta [:smejatise] Posalji poruku adminu obrisace utisak [:kezitise]
2015 10 02
Bogo moj desilo se svima nama da nam nekad predmet "pobegne ispred nosa" ali nije kraj sveta...nadje se neshto drugo zanimljivo.stvarno treba bolje izorganizovati to sa negativnim ocenama :/ objasni adminki shta se desilo-mozda moze da ti obrishe :)
2015 10 02
Bravo za tebe draga, mislim da si ispravno postupila, i ja bih isto tako uradila [:lepota] Da vise ljudi ovde tako razmislja, sve bi ovo mnogo bolje funkcionisalo i ne bi bilo toliko prevaranata [:sokiran] A sto se tice doticne gospodje, nemam reci, zaista. Sta joj znaci sto je tebi ostavila negativnu ocenu.... Valjda je to uradila iz besa, zato sto nije dobila cizmice [:sokiran] Nemam drugo objasnjenje za takve osobe...
2015 10 02
Dosta clanica radi bas to, prodaje ko prvi plati nemaju nikakav osecaj ,sto po meni nije fer ,ali sta ces nismo svi isti
2015 10 02
I ja bih isto postupila.svaka cast.ispostovala si maksimalno... a ta gospodja zaista nema ni meru ni granicu.to je van svake pameti. [:znojav] ma oooodlicno,ja imam pare I ja imam pravo na sve a ti koja trenutno nemas,nemas pravo ni da rezervises.koja logika gospodja garant preskace red I u posti.koja nekultura covece... trazi slobodno od adminke da ti ponisti negativnu ocenu... sto se mene licno tice iako mi predmet proleti ispred nosa uvek se tesim d ima bolji i jeftiniji negde drugde [:lepota]
2015 10 02
Pa hvala drage dame na misljenjima. Nisam se sretala sa ovakvim situacijama do sad, uglavnom su clanice bile jako korektne i fine. Pritom vecina me i licno sretne ako se nalazim u njihovom gradu, ja ponesem, pa mogu i da pogledaju pre nego kupe. Ali sve je to samo garderoba na kraju. :)
2015 10 02
Do saradnje nije doslo, jel tako? Kako onda moze da se ostavlja utisak??
2015 10 02
Nije doslo do saradnje jer su cizme prodate devojci koja se javila pre doticne clanice. :) Ne znam kako, to i mene zanima. :)
2015 10 02
ljubomora? mozda gospodja umislila da ako ima pare moze sve [:sokiran] [:znojav]
2015 10 02
hahahahaha koma, "ja imam pare odmah i hocu odmah", pa idi u TC i kupi odmah. Ne znaci da osoba koja je rezervisala nema pare, nego da mozda ima zivot, posao, na putu je, ili prosto, ceka sutra da ode i uplati.
2015 10 02
Imala sam takodje ostavljenu negativnu bez saradnje, doduse iz drugih razloga i adminka je brzo i efikasno sve resila. Samo joj posalji upit i komunikaciju. Za takvo ponasanje nemam mnogo reci, osim da postoje i druga mesta i drugi nacini za lecenje frustracija i nevaspitanja.
2015 10 02