Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam se ikad desilo?

Da članica neće da vam ostavi utisak? Ne razumem stvarno zašto je nekome problem da napiše nekoliko reči i oceni [:isfrustriran]
2015 10 12
Meni se desilo,ja sam njoj ostavila, i jos sam je zamolila da mi uzvrati utisak i nije. Tako da sam obrisala svoj koji sam njoj ostavila :) Jer nije imala nikakav razlog da mi ne ostavi, s obzirom da sam ja bila kupac i nije bilo nikakvih problema :)
2015 10 12
Naravno da se desilo, 3-4 utiska nemam, ja sam ostavila clanicama, a one ne, tako da sam ja svoj posle obrisala. A najveca fora je bila sto sam ja kupac bila [:smejuljitise]
2015 10 12
Desilo mi se, bas puno puta.. Nisam taj tip da 'molim' nekoga da mi ostavi utisak (kamoli da zahtevam to, jer vidim da devojke i to rade) ..ja ostavim, napisem iskreno kako mislim pa ako dobijem za uzvrat ok, ako ne nista :D Dosta njih, koji su noviji clanovi, ne znaju da 'treba' da se ostavi..pa me pitaju za sta to sluzi, pa da li moraju da pritisnu dugme 'zelim'..nisu dovoljno upuceni, pretpostavljam. Ni ja nisam dugo ovde ali sam se nekako ustosila :D Mada ,saradjivala sam i sa dosta njih koji me kontaktiraju na mobilni telefon, koji nisu ni registrovani korisnici..pa takvi i ne mogu da ostave utisak :) Sve u svemu, nisu merodavni..barem ja ne obracam puno paznju na te utiske..
2015 10 12
Evo ja bih trebala imati vec nekih 11 utisaka ali nemam zbog zena koje mrzi da par puta kliknu i odkucaju samo- preporuka- i nista vise
2015 10 12
U mom slučaju ja sam bila prodavac i ja njoj ostavim utisak i isto joj kažem da mi ostavi utisak jer bi mi značilo i ona kaže važi i ništa. Sad se premišljam da li da obrišem utisak koji sam joj ostavila jer kao što kažeš nije bilo nikakvih problema i ne vidim razlog zašto ona meni nije ostavila, stvarno mi nije jasno.
2015 10 12
Pa znači kad imaš malo utisaka i jedan je vredan da te "preporuči" da se tako izrazim.
2015 10 12
Naravno da znaci..i nije fer kada ostavimo a ne dobijemo za uzvrat (kada sve prodje u redu, naravno) ..hocu da kazem da ja ne obracam puno paznju da li neko ima 5 ilil 55 utisaka, ako nesto bas zelim- dogovoricu se svakako. Nisam nikada bila (hvala Bogu [:kezitise] ) prevarena pa mozda zato ne obracam paznju toliko..dok mi negativne ocene privuku paznju i teraju me da budem obazriva,svakako :)
2015 10 12
Ni meni nije jasno zasto je tesko ostaviti utisak, pogotovu kada je saradnja protekla kako treba. Ima clanica koje mi nisu ostavile utisak, iako znam da je sve proslo super,tako da mi fale par utisaka za prodavca i za kupca. Utiske koje sam ostavila clanicama od kojih nisam dobila povratni utisak sam obrisala, i tako cu i na dalje da radim. Ako neko misli da utisci nisu bitni, meni na primer, jesu, jer ja citam utiske i smatram da na osnovu utisaka moze da se stekne neka slika o korektnosti clanice sa kojom planiram da saradjujem. Naravno da utisci mogu i da prevare, ali jesu pocetni korak na osnovu kojeg procenjujemo buducu saradnju.
2015 10 12
Ista stvar.. Par devojaka mi nije ostavilo utisak iako sam zamolila i ja moj ostavila, ali sam ga kasnije obrisala.. Ako je njoj bilo tesko i meni je i gotovo..
2015 10 12
KaTjaP lepo si rekla.
2015 10 12
Katja, potpisujem! Ne razumem zaista. Meni se vec nekoliko puta desava da me ne ocene kao kupca, iako odmah uplatim na racun...
2015 10 12
Katja bas tako kako si napisala u kratkim crtama, bravo, svako gleda utiske narocito kada kupuje, a eto i clanice koje tek pocinju znaju da su im potrebni utisci po zavrsenoj saradnji jer ce im neke clanice odbiti neke zahteve u dogovoru bas zato sto nemaju dovoljno. Meni takodje fali ali cu izgleda morati svoj da obrisem posto clanica nema nameru da uzvrati, a cak je zbog takvog ponasanja dobila jednu svezu negativnu ocenu. Mada ponekad utisci nisu tako ni merodavni jer smo imali prilike da vidimo sta je clanica sa skoro 1000 utisaka uradila i prevarila u saradnji sa njenim timom. Tako da od sada ostavljam prva utisak kada sam u ulozi kupca, a kada sam prodavac ocekujem da mi se prvoj ostavi i onda da uzvratim.
2015 10 12
I meni fale par utiska.. [:vrtoglav] ja sam ostavila a njima je tesko da ostave.. mada ja nisam brisala,neka im je bila je dobra saradnja [:osmeh] [:osmeh]
2015 10 12
I meni fali [:tuzan] [:smejatise] ...verujem da ima članica koje prosto mrzi da ostave utisak i ako je saradnja protekla u najboljem redu...međutim, ima clanica koje otvore nalog, kupe i više se ne loguju na sajt...I ako mi ne uzvrate utisak, nema veze, svoj utisak ne brisem. ..u zdravlju nosile krpice koje su kupile kod mene [:lepota] ..."Kad je beg bio cicija" [:smejuljitise]
2015 10 12
1 2