Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neverovatno!

kad smo kod liste zelja, one tvoje zmija lone su na kraju ipak dosle do mene, pazi sta zelis, mozda ti se ostvari [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] inace, ja sam vrlo azruna sa listom zelja, cistim prodate predmete na par dana, i nisam strogo odredjena za bas te predmete, ali mnogo je onih koje nemaju obzira i umesto cisto bele majice iz liste zelja, kazu da imaju skoro istu samo duzih rukava i druge neke boje i velicine. Mislim, ok da je isti ili vrlo slican predmet, ali brateeeeeeee.... Maaaaalo samo obzira.
2015 10 14
inace, vidim ti moju kroko torbu u listi, ako hoces da se menjas za crveno 'aljince, javljaj [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 10 14
Jao Dzo drago mi je sto su napokon tvoje,samo se nadam da nisu prosle kroz mnogo ruku do tebe [:smejuljitise] e vrlo rado bih se menjala,samo sto moja polovina profila vise ne zivi u Srbiji :-((
2015 10 14
od one clanice tvog kupca do mene, samo smo se mesec dana naganjavale za tajming [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Eeee sad si nasla da se selis [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 14
Devojke, hvala na iskrenim odgovorima. Sad mi je malo jasnije zasto ne radite razmenu, slazem se da ne treba se menjati za krs stvari. Nemojte me pogresno shvatiti, nikog ne osudjujem i ponavljam svako ima pravo na stvar izbora [:osmeh] . Samo zelim da napomenem da je mozda pogresno protumacen moj stav, ne radim razmene zato sto sam u losoj finansijskoj situaciji hvala Bogu (verujem kao i vecina devojaka koja se menja), samo mi je i to ponekad ok. Ovde sam i kupovala i menjala se, i tako cu dalje i nastaviti, dok ima stvari koje su ok. Dzo, videla sam da imas braon jaknu od eko koze, meni treba crna slicna toj.. Da li je mozda imas? Za kupovinu naravno. [:lepota]
2015 10 15
Imam crnu, dve ili tri, baci okce na nalog Elem, ja razmenu ni u ludilu ne radim sa onima koje imaju "vece" cene u razmenik, a vala, ne volim ni da kupujem od takvih clanica.
2015 10 15
Sad pogledah, videla sam onu ostecenu, nju nisi imala juce. Druge u crnoj boji nisam nasla, ili sam ocoravila [:smejatise]
2015 10 15
razmena sa nekim ko dize cene....a no no,radije bih izbegla to.neka hvala.samo vi dizite cene ,neko se mozda sa vama i razmeni...ali ja siiigurno necu da cepidlacim za 100,200 din npr neko da mi uplacuje dodatno,i da se cima da stoji u redu kilometarskom,neka hvala.zadrzi i casti se necim
2015 10 16
Meni je najgore kad procitam "razmena samo u slucaju da je stvar medju mojim omiljenim" ...Sta,sad je kao ispregledala sve postavljene stvari na sajtu?!Ma vazi...Mozda je neko bas tad dodao novu stvar na profil.Ja licno nikad nisam trazila razmenu(ili se ne secam [:kezitise] ) ali nemam nista protiv.Mada i mene nervira kad neko kaze da su za razmenu cene vece [:sokiran]
2015 10 16
Ja stignem da ispregledam, a devojaka koje nemaju merilo slicnosti svog predmeta sa nekim iz liste zelja, najlakse je tako se otkaciti u startu.
2015 10 16
Ja stignem da ispregledm, posto ne koristim nikakve drustvene mreze (FB, twiter, Instgram i sl) Ja u slobodno vreme uz kafu prelista nedavno dodate predmete i tako par puta nad dan i tako sam uvek u toku sa tim stz mi se dopadne. Naravno ako pozelim nesto novo Pretrzim i naknadno dodam ali stvari iz liste zelja me uglavnom jedino i interesuju. 99% slucajeva nisam nista nasla kod clanica koje nisu u mojim omiljenim. Ali eto za divno cudo da se pohvalim javila se clanica da ima isti predmet ko iz mojih omiljenih i pitala me da se menjamo. Da sam pitala clanicu koja je bila u listi sigurno bi rekla da je moj predmet bez obzira na kvalitet i marku samo 350 din a njena majica 1000 te bi traazila jos boga oca stvari , a ovako devojka se lepo javila ja pristala i eto. Svi srecni i zadovoljni.
2015 10 17
volim nedavno dodatu obucu I kozmetiku da ispregledam I to redovno pratim jer volim da vidim svasta lepo i povoljno da kupim,razmenim ako se nadje nesto [:lepota] sto se tice pregledanja tudjih lista zelja,za to zaista nemam vremena,a i iskreno mrsko mi je uglavnom jer kad vidim 12,13,15,100 strana potrosila bih mnogo vremena jer kad nekad gledam svoju od 12,13 strana muka me uhvati jer moram i po svojoj da ronjam da vidim sta je prodato da pobrisem,tako da se za to povremeno setim.
2015 10 17
ja moju listu redovno azuriram, jdino sto me nekad nervira je sto nema pregled licne liste zelja po gradovima, jer cesto putujem pa moram da pamtim koja clanica je odakle, ako idem u njen grad, da preuzmem onda licno.
2015 10 17
da moze to,to bi bilo super.posto je malo clanica iz Sapca,onda lako i zapamtim te omiljene predmete,ali da sam npr u Bg,nebih znala gde se nalazim.... [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 17
Evo da ne bude da sam jedna od onih koja ne razmenjuje, danas sam devojci cija stvar mi je slatka ( dovoljno da razmenim za svoju ali ne dovoljno da iskesiram novac, jer mi nije jako potrebna) a kao danas je raspolozena za razmenu, poslala poruku, njoj se svidela jedna stvar kod mene ali rekla je ne znam sta jos da uzmem.. na sta sam ja rekla, ja sam mislila da menjamo stvar za stvar, jes da su moje cene uzasno niske, ali razlog je da sto pre prodam, i ona se vise nije javila [:kezitise] Tako da eto i kada sam htela, moram da dajem vise jer su mi cene niske iako je u pitanju isti komad garderobe [:osmeh]
2015 10 17