Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lenjost,bezobrazluk ili nesto trece....

Dobro vece devojke!. Nisam sigurna da li je neka od Vas vec pisala na ovu temu,ali mene pojedine clanice, bas, ne prijatno iznenadjuju.Naime ,desavalo ,se dosta puta, da neku stvar kupim,i da mi tada bude receno (odnosno napisano) da je stvar prodata.U redu, ako je prodata to bi trebalo da pise ili da se fotografija ukloni,a ne da mi gledamo u pasulj. Druga stvar se tice izbegavanja komunikacije nakon kupovine.Nije mi jasno zasto (pojedine) clanice kace fotografije stvari koje ne zele da prodaju ili da posalju?. Ili pristanu da Vam posalju stvar,pa Vas izbegavaju kad shvatite da od posiljke nema nista. Sta raditi sa takvim osobama?Dati im negativnu ocenu uz komentar????Da li je neka od Vas imala slicno iskustvo?.
2015 10 17
Ih..cekala sam devojku 3 dana da mi posalje svoje podatke za neku kremicu koju bas dugo trazim da bi mi ona na kraju napisala da je prodata, a pritom je ulazila na sajt nekoliko puta dnevno...
2015 10 17
Mislim da ocenjivanje ne moze bez saradnje. Ali najbolje da pitas admina. Desavalo mi se da devojka objavi snizenje za sve predmete. I ja kad izaberem suknju koja mi se dopada ona kaze da je prodata vec. Posle nedelju dana ista situacija, tema o snizenju, suknja stoji ja posaljem upit ona kaze prodata. Kad sam je pitala zasto vec jednom ne obelezi da je prodata, ona me vse nije udostojila odgovora! A suknja i dalje stoji. [:smejuljitise]
2015 10 17
Nazalost takve clanice ima sve vise [:sokiran] ,a utisak ne mozes da ostavis bez saradnje
2015 10 17
Da, Drajel....nazalost takvih clanica je sve vise...nemam više objašnjenje zašto clanice koje upute poruke da zele nešto, traze dodatne fotke, dimenzije itd...kada dobiju traženo, jednistavno nestanu, bez "hvala, ali ne odgovara mi)... Lamus, naravno da je bezobrazluk ako te neko "vrti" u vezi sa željenim predmetom...pa nismo deca..kada se proda predmet, naravno da ga treba obrisati...
2015 10 17
ima i kupaca koje su super divne sjajne dok ne uzmu podatke prodavca i onda-NESTANU. Tako da, ima raznih sa obe strane saradnje
2015 10 18