Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je sa cenama na sajtu?

Vec neko vreme nailazim na polovne predmete koji kostaju kao novi u radnji [:sokiran] Recimo, polovne pantalone su preko 1000 din, a ja sam kupila iste za 1400
2015 10 22
To je bolest, zvana alavost [:smejuljitise] Sta je sa ponudom na sajtu??? Nista lepo vec nedeljama [:vrtoglav] a ono sto je ok, se proda isti momenat [:tuzan]
2015 10 22
Pre nego sto kupim nesto, moram obavezno da pogledam cenu na sajtu prodavnice [:besan] Izgleda da se ovde najvise isplati "kupovina" predmeta koje clanice poklanjaju [:smejuljitise] Jeste, sve sto se meni svidja je vec prodato [:tuzan]
2015 10 22
istoooo gledam, uzas boziji! Ne znam ni sto sam usla ovde... kada bi cene bile povoljne i normalne, ovaj sajt bi mozda i profunkcionisao
2015 10 22
Ne znam za vas, ali meni se cini da su i ponuda i cene sada katastrofa u poredjenju sa tim od pre godinu dana. Ja sam pre svake nedelje slala i primala pakete, a sad vec pola godine nista
2015 10 22
ja videla na sajtu /djak/ lepe nove kappa kanadjanke za 2500 a ovde se polovne prodaju po vecoj ceni.uzas.
2015 10 22
Uzas... Samo mi nije jasno kako uspeju da prodaju stvari i po vecoj ceni kad ja jedva prodajem nove sa etiketom u pola cene [:znojav]
2015 10 22
Ja sam prosle godine kupila cupavi prsluk za 1500 u NY a vidim da clanica sad prodaje polovni isti za 2000 [:vrtoglav]
2015 10 23
Ja sam na akciji sad nasla cupavi prsluk dugi kakav sam trazila za 1000 a ovde su takvi oko 2000 i vise [:uplasen]
2015 10 23