Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

☆☆☆ Šta koristite za podočnjake? ☆☆☆

Najnormalnije odete u apoteku i trazite glinu, ili glinu za lice u prahu. Tri kasike (male) gline, ali ne prepune, kasika meda i kasika pavlake. Vazno, ne sme se mesati metalnom kasikom vec drvenom ili plasticnom. U pocetku nece biti kompaktno i mislicete da se nikada nece sjediniti, medjutin nakon mesanja se sve lepo sjedini i bude taman. I jako prijatno mirise, ja sam bila iznenadjena. Nanesete na lice i drzite, ja sam drzala i do 20min, ali videcete i sami kada da skinete, krene ona da se susi i da zateze. Nakon nje koza bude masna, a mitiseri izvuceni na povrsinu, pa odmah uradite dobar piling lica kako bi to uklonili. Meni to super odgovara.
2015 10 23
Starwars Probaj masku marke alverde, prirodna kozmetika, imas u dm u, stoji ta marka uglavnom pored balee, jedna jedina, za suvu kozu, odlicna je i skroz prirodna. Ja je koristim.
2015 10 23
Hvala na receptu za masku [:osmeh]
2015 10 23
Protiv upadanja tečnog pudera u borice: razmazati puder da se linija ne vidi i ne treptati, ne pomerati mišiće lica, i naneti četkicom kameni puder ili puder u prahu [:osmeh] A ja samo sa bojom imam problem
2015 10 23
Snezana nema na cemu. Hvala i ostalima na korisnim savetima. [:osmeh]
2015 10 24
Ako je genetika umesala prste zbog podocnjaka, pomiri se se sa time da ces ih uvek imati i zavoli ih takve kakvi jesu. [:osmeh]
2015 10 24
Ma kakvi genetika, sigurno nisi citala sta sam pisala [:smejuljitise] [:smejatise] Jako svetao ten imam, pa se vide jako..
2015 10 26
Pa to ti je to. Imas ljude sa svetlim jako tenom, ali im podocnjaci nisu tamni i imas nas sa podocnjacima gde je genetika ucinila svoje. [:smejuljitise]
2015 10 26
Meni nije genetika ucinila nista, svi kuci su mi tamnijeg tena, mogu da pocrne, a mene jednostavno nece sunce, i kad ne stavim puder izgledam kao bolesna. Krv mi je okej.
2015 10 26
1 2