Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Otvoreni kozmeticki proizvodi (da li vam se desilo)?

Juce sam u Liliju uzela puder, naravno nije mi na pamet palo da odvrcem cep i da proveravam da li je neko koristio proizvod. Dosla sam kuci i zatekla iznenadjenje. Skinuta je zastitna folija sa samog pudera, a imam utisak da pola pudera fali [:isfrustriran] bilo me je sramota da odem da reklamiram tako nesto, pa me zanima da li ste imali slicno iskustvo. U pitanju je puder od skoro 1000 dinara, uopste mi nije pravo, sta vise besna sam na sebe sto ga lepo nisam tamo pred dosadnom radnicom otvorila i proverila [:isfrustriran] [:pospan]
2015 10 24
Nema sramote, reklamirajte [:osmeh] Platili ste nov proizvod i takav treba i da dobijete.
2015 10 24
Znam da je to glupavo da me je sramota [:stidljiv] ali poznavajuci radnice lilija i dm naprosto ne znam da li da odem [:smejuljitise] Generalno sve cesce kupujem kozmetiku preko neta zato sto nemam mira od tih radnika koji apsolutno ne znaju nista o proizvodima, a prate nas po radnji kao da smo lopovi [:vrtoglav]
2015 10 24
Vidis, kupila sam puder jos pre mesec dana, nisam ga jos pogledala ni koristila, bas cu da proverim sad.. a maskaru sam kupila i nit je imala onaj zastitni kod i delovala mi je labavo i rekla sam prodavacici, a ona je bila u fazonu, ma mi tu stojimo, gde bi to mogao neko da koristi, trazila sam da mi donesu iz magacina, kao nisu imali i na kraju sam uzela, dala 900 dinara.. i dalje sam ubedjenja da je maskaru neko otvarao ako se nije i macnuo tamo..
2015 10 24
Meni u celoj prici nije jasno kako pored takvih radnica koje stvarno bulje u kupce neko to uspe da uradi [:sokiran] I zasto bi to uradio [:besan] Gledala sam par videa nasih yt-ki koje su isto tako dosle iz sopinga i otvore pred kamerom kremu za telo ono folija cela rastrgana i neko prste umakao unutra, zastrasujuce odvratno i fuj. I za ovaj puder se pitam koliko je on uopste stajao tamo otvoren i koliko ga zapravo fali, kada stisnem tubicu tacno pola fali [:stidljiv]
2015 10 24
Sledi da to rade radnice, ako kupci nemaju kada [:jezik]
2015 10 24
Upravo tako, imam poznanicu (što bi se reklo drugaricu od drugarice) koje radi u Liliju i ona je rekla kako se radnice šminkaju i koriste stvari iz radnje. Dok su ovamo prema kupcima sa stavom kao da si došao nešto besplatno da uzmeš. Utisak mi je da se takve stvari u DM-u manje događaju i da su genaralno radnice malo opuštenije.
2015 10 24
Vrati puder, nemoj da te je za tvoje pare sramota. Meni se npr u Liliju stalno desavalo da odem po nesto, vidim neku petu stvar kao na akciji koja mi i nije nesto potrebna al ajd, dodjem na kasu, akcije kao nije za to a nigde naglaseno nije da je samo jedna nijansa na akciji i ja kupim jer me blam da vratim.. Onda sam jednom sa deckom isla i bilo je da je essie na snizenju 600 din, ja se jos dvoumim jer mi bas nije bio potreban al ajd uzmem jednu boju koja mi se jako svidela, da bi mi opet na kasi rekli kako je samo jedna nijansa snizena, a vec je otkucala, i ja stanem ispred Lilija, dala 1000 dinara za lak koji mi nije toliko bio potreban, i decko udje sa mnom i natera me da vratim mislim dokle ce nas za nase pare da bude blam, ako vec njih nije svasta da nam uvaljuju,.
2015 10 24
i dalje sam ubedjenja da je maskaru neko otvarao ako se nije i macnuo tamo.. pa one se prve mackaju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 24
Pa nije mi ni palo na pamet da to mozda one i rade [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Zato sto stvarno sad kad razmislim od njih covek ne moze da dise u radnji. Jeste u dm bolja situacija, veci je uglavnom od Lilija i nekako imas neki svoj mir da gledas i kupujes. U lili sam primorano usla zato sto je u dm-u sve bilo rasprodato od pudera. To za snizenje da me neko tako zezne na kasi itekako bih rekla: Dovidjenja [:smejuljitise] Secam se u tempu sitacije da su sveske bile snizene, to je ta neka njihova fora da nas zeznu. Uzela sam dve jako lepe ukoricene sveske dosla na kasu gde je zena rekla 1500! [:uplasen] Na polici je pisalo mozda 200. Ispostavilo se da su to neke ultra original sveske skupe kao otrov, nisam htela da ih kupim. Ne treba da nas bude sramota, ali kad je ova situacija da je nesto otvoreno otkud one znaju da ja mozda nisam otvarala i da mi nijansa ne odgovara (recimo) pa hocu da vratim [:stidljiv] zato me je blam
2015 10 25
U Pancevu u Liliju su izgleda radnice jedine normalne :) Jednom te pitaju da li mogu da ti pomognu, ako kazes da zelis da malo razgledas, sklone se, a ako ih pitas za pomoc, zapravo znaju o proizvodima, jedna je meni cak skrenula paznju na povoljniji MaxFactor set koji je bio upola jeftiniji od onog koji sam prvo htela da kupim. U DM-u ne mogu da nahvatam radnicu ni kad mi stvarno treba pomoc, nit znaju sta imaju na lageru nit ako nemaju, da li ce ponovo porucivati, nit koje su cene, jednom htela da kupim karmin, odlepljena bar kod nalepnica i ona mi mrtva ladna kaze da odem i da joj izdiktiram sifru, dok se druga radnica setka po radnji kao muva bez glave. Ja inace kad uzimam nesto, uvek uzmem proizvod skroz nazad i uvek odvrnem cep da vidim da li je (ako je u tubi) razmazano kod otvora gde cedis proizvod. Ako jeste, neko ga je probao, ako nije, kupujem, Sve cekam da mi neka od njih prigovori za to pa da im pokazem koliko pudera koji nisu testeri im je na pola potroseno.
2015 10 25
Ako nešto nema hologram preko poklopca i ako ti se čini da je otvarano, ne kupuj. Svaki proizvod ima neki rok trajanja nakon otvaranja, šta ako je taj puder bio otvoren pre 6 meseci a rok mu je godinu dana po otvaranju, ili baš 6 meseci? Prvo kupiš otvoreno, potrošeno, a možda je i rok istekao. Pažljivo gledajte kada kupujete šminku.
2015 10 25
Pa nisi mogla pola tube da potrosis za 2 dana , iz principa bih otisla i rekla kakav je ovo nacin, dodjem kuci i puder potrosen.. ovo se zove tester a ne regularni prodajni puder.. a ako krenu da se prave lude, napravi se ti da ti je kupio muz, brat, majka, strina da te obraduju, a dobila si pola pudera.. sramota..
2015 10 25