Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

*** Vaše omiljene frizure? :) ***

Rešila sam da negujem kosu i samim tim odložila peglu, pa sigurno do NG [:osmeh] Ali kosa mi je duga (skoro do guze kad je ravna), ali inače polu-loknasta i nekad se lepo definišu lokne (retko!), ali uglavnom mi je kosa kao da me drmnula struja pa mi je tad jedino rešenje neka nebitna punđa ili tako... Koje frizurice vi pravite za svaki dan, a da su lepe, uredne i ok za posao? [:lepota]
2015 11 02
moja omiljena frizura je paz...mnogo mi dobro stoji,ali vec nekoliko godina unazad pustam kosu i ne planiram da sisam,sad tucem samo ravnu frizuru sa blagim siskicama na stranu...muka mi je od stepenova vise [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 11 02
Ja je najcesce na ravno feniram. Ali cim dodjem na posao zavrsi skupljena, jer se tako mora. [:vrtoglav]
2015 11 02
Moja omiljena frizura je prelepa kosa do guze, ravna, na špic, sa bičevima oko face i stepenovima i onako haos napucana, ali to će meni izgleda ostati samo pusti san [:plakati] Imala sam pre par godna nadogradnju 60cm i sad kad gledam te slike prosto me sramota koliko je delovalo prosto, vulgarno i odvratno [:smejuljitise] Ipak je prirodna, zdrava i sjajna kosa nešto najlepše na ženi...
2015 11 02
Volim paz i lepo mi stoji . Sada imam stepenasto osisanu *manje do ramena* sa siskama. Inace je peglam jer imam talasastu, rekla bih kovrdzavu kosu .... Ne volimmmmmmm ....... Frizerka mi je odkacila kada sam rekla da mi izvuce stepenasto ..... i da peglam skoro svaki dan. Imam bas gustu i tesku kosu mada mi sada opada. Ipak ili paz ili skroz duga. Ne volim da je skupljam , samo kod kuce . Vrlo retko stavljam snalice .
2015 11 04
tezim ka tome da imam ekstremno dugacku kosu,a zdravu...muz me zeza kaze ti ces kako si krenula pustiti kosu za Ginisa [:smejuljitise] [:smejuljitise] nema sanse da nosim nadogradnju,osecam se ne prirodno...jos posebno ove kineske koje se ucebaju u roku od sata...iiiih [:znojav] [:znojav] bolje da onda uzmem periku i da je nosim... paz je frizura jako teska za odrzavanje,zaista teska...zato sam resila sebi da olaksam i pustim je... pustaj bre kosu,nemoj je muciti...
2015 11 04
meni je guta kosaa tanka dlaka i teska je.lokne mi ne drze nikako...samo ravno...
2015 11 04
I ja želim ekstremno dugu kosu! [:lepota] Mada Jovana i takva kosa je teška za održavanje u smislu da ako se i malo zapusti deluje kao iz džungle a onda džabe dužina [:vrtoglav]
2015 11 05
Meni je kosa malo ispod ramena i blago je talasasta.Vec nekoliko godina se sisam stepenasto i dosadilo mi je. Promenila bih frizuru ali nemam ideju kakvu bih mogla.Kada sam se sisala do ramena pitala sam frizerku za savet i rekla je da bi mi stajala jos kraca kosa ali ja ne volim bas kratku kosu osisala sam se samo zato sto mi se kosa isusila od feniranja i peglanja. Da li vi imate neki predlog?Puno bi mi znacilo.
2015 11 09
Ajde postavi sliku kose kad te ne bude mrzelo pa ću ti dati iskreno mišljenje i savet [:kezitise] Verujem da će biti saveta i od drugih članica...
2015 11 09
Vazi. :)
2015 11 09