Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant među nama...

aks uvek zovu da provere da li si kod kuce pre nego sto dodju na adresu da isporuce paket,mozda nije bio dobar broj napisan ili paket nije ni poslat
2013 06 21
O ovoj prici sam citala neki dan na Face-u...Samo se pitam da li je moguce da tkzv *prodajaobuce* ima tri negativne u roku od 10 minuta?
2013 06 21
ista devojka je ostavila sve 3
2013 06 21
Ja sam ostavila utisak i sestra da se zna da je prevarant! A to i ja kažem da zovu, a i ako nisu zvali bila sam kući non-stop što sam i napisala tako da je nemoguće ako je paket poslat da nije stigao! Nego ova izmišlja i laže, i provaljena je u tome, može da tvrdi kolko hoće ali ja nisam tolko glupa, da poverujem u te priče! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2013 06 21
Kurirske sluzbe ako vas i ne nadju prvi dan probace da isporuce paket drugi dan tako sve one funkcionisu [:osmeh]
2013 06 21
Kako se ljudi brukaju ovde za sitne pare, pa to je strasno.
2013 06 21
Ma devojka zamišlja tu nešto, a nema blage veze kako šta funkcioniše, ako hoće da laže prvo neka se raspita pa neka laže kako treba da je niko ne provali a ne ovako pravi još veću budalu od sebe!
2013 06 21
Uzas, meni stvarno nije jasno zasto se zapravo nesto ne preduzima po pitanju takvih prevaranata!!
2013 06 21
1 2