Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Keratinsko ispravljanje

Hej, zanima me da li je neka od vas devojaka radila keratinsko ispravljanje ili uopšte neki tretman sa keratinom? Čula sam da navodno obnavlja kosu poprilično. Moja kosa nije mnogo oštećena, ali je bez sjaja i bezveze, pa bih da pokušam tretmanom da joj dam neki sjaj. Ako ste imale dobra iskustva, cenila bih preporuke za salone i naravno cene tretmana. :)
2015 11 11
Caos. Evo ja kao frizerka da probam da ti pomognem. :) Keratinsko ispravljanje kose je super stvar, koja ne samo da kosi daje sjaj i lep izgled nego je i trajno ispravlja, kad operes kosu samo je osusis a ona kao ispeglana. :) Daje kosi tezinu i potpuno zdrav izgled. Neces pogresiti ako se odlucis za ovo. :) Sto se tice cena i salona, ne mogu da ti pomognem, znam samo da moja sestra iz Novog Sada ima neku karticu preko koje ima popust i placa tretman 2500, inace je mnogo skuplje. Ako znas nekoga iz Novog Sada ko bi mogao da ti pomogne oko toga, raspitaj se. :) Nadam se da sam pomogla. :)
2015 11 12
imas sada botox kose da radis, ili olaplex tretman, postoji i olaplex pakovanje za manje love ako ti kosa nije mnogo ostecena pa da ne bacas pare na ceo tretman Kontaktiraj Jerry salon, mog divnog frizera Nemanju, odlicni su [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 11 12
Jesi, hvala ti. :) Ubedila si me da ga uradim, samo što moram da nađem salon u Beogradu, ali hvala ti u svakom slučaju još jednom. :)
2015 11 12
Bas mi je drago. :) Imas sigurno na svakom koraku u Beogradu. Raspitaj se na vise mesta zbog cena. :) I ne brini, tretman nije previse zahtevan, mozes da ga uradis bilo gde i sigirno ce biti dobro odradjeno. :)
2015 11 12
DzoDzo, šta je tačno botox kose? Jel ima dugotrajne rezultate kao keratin?
2015 11 13
botox ti je neki djavo koji kao, treba da ti ojaca dlaku i poveca volumen. Olaplex ti je bas za regeneraciju i lepsi izgled nakon obicnog pranja kuci. Nisam radila nista od toga, imam svoju prirodnu kosu, kanim se da zakazem balayage, tad bih odradila makar taj kraci tretman olaplexa, kao maska neka je u stvari [:osmeh]
2015 11 13