Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Blogovi --- preporuke i diskusija

Ovo može da nam bude tema gde preporučujemo dobre blogove. Ja ih uopšte ne pratim, a volela bih da nađem neki dobar blog, prvenstveno beauty blog gde se dosta piše o nezi lica, tela, kose i slično, pa još ako je to sa nekim miksom prirodnih preparata još bolje. Možete da preporučujete sve vrste blogova: - beauty - health - fashion - cooking - home decor - i drugi. Samo neka bude pravilo da kada preporučite blog, navedete i kakav je blog i zašto vam se sviđa kao i da li je strani ili domaći blog. Na primer ako je modni blog, onda objasnite koji je stil najviše zastupljen tipa pin up ili alternativna moda.
2015 11 20
Tamara Kalinic Ja je pratim i odlican joj je blog. Devojka je nasa, ali dugo zivi u Londonu, inace farmaceut. Bavi se raznim stvarima, lepota, zdravlje, moda, cak i motivise. Pogledaj, mozda ti se svidi. Theglamandglitter je nik.
2015 11 20
modne ne volim, mislim, ni jedna od njih me nece ne znam kako prosvetlititi tendovima, nosim sta i prija, ali volim sto Bambika iznosi odlicne recenzije o kozmetici, svasta nesto sta nismo do sad imali da procitamo, a sto nas moze totalno preokrenuti o misljenju nekog proizvoda. Pratim je preko insta, a sam blog prevrnem po potrebi [:osmeh]
2015 11 20
Nisam ni ja neki fan modnih blogova jer ono - nosim šta nosim. Najviše me interesuju recenzije proizvoda za negu i šminka, jer za neke skuplje stvari volim uvek da proverim na netu iskustva devojaka koje znaju šta pišu pre nego što se zaletim i puknem pare. Listam sad malo vaše linkove :)
2015 11 20
ja imam masnu kožu pa me zanima kod proizvoda za lice moc matiranja, hidratacije....... vecinom koristim VS losione za telo, ali imam neke favorite tipa Eveline za hidriranje, oooodlican je, opet, sve te neke telo mazalice su mi ono, doslo, proslo... Ali sve sta je za lice mi je komplikacija vec i njne recenzije mi dosta pomognu oko odabira. a i vala, nakupovah nekih gluposti po preporuci, mogla bih malo da prestanem da je pratim [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 11 20
Suki sad sam pogledala, dosta se razlikuje od i od mog stila, ali ima nekih stvari koje se daju iskombinovati :) Baš lepo šije :)
2015 11 21
Anu gledam povremeno. Svidja mi se sto je opustena, ne prenemaze se, ne glumi euforiju dok prica o necemo i nije ,njakava' kao vecina tih yt-erki.
2015 12 08
DUCAKACA Ana je bas sve ono sto si rekla. [:osmeh] Danas sam gledala jednu devojku,imala je 66 potrosenih proizvoda,o svakom prica da je generalno ok,a onda na kraju kaze da ga ne bi ponovo kupila,da nije vredan paznje itd. A o boji glasa da ne pricam [:smejatise]
2015 12 09
Moja mama prati Branu :)
2015 12 21