Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

jos jedna prevara

Jaoj drage moje!!! Tako sam besna i ogorcena i place mi se od muke!!! Ta jedna clanica se javila da hoce da kupi presu za kosu koju sam prodavala za 500 dinara s pitanjem da li bih prodala za 400, na sta ja dobre volje pristanem. I prvo je nema danima da uplati novac, kad ga je konacno uplatila imali smo problem s postom tako da je oko toga bila citava frka, ali imale smo normalnu komunikaciju, ja sam stvarno bila uljudna i sve. I sad, posaljem ja presu, ona je uplatila 500 din 400+100 kao za postarinu, medjutim, postarina izadje 160 dinara vise i ona kaze da ce uplatiti ostatak. Posaljem ja to, a nje nema i nema, nedostupna na telefon, nema je na sajtu i sad je ostavila utisak da sam JA prevarant, poludela sam!!! Da li ste imali slicnih iskustava? Kako nekoga nije sramota da se toliko izblamira za 160 dinara?
2013 06 25
Prijavi urednici utisak, a to blamiranje za 160din... Nemam komentar.
2013 06 25
ah, nema toliko male cifre koliko ljudi mogu da se izblamiraju. ali, da ti kažem taj zakinuti iznos puta broj članica gde se neko oglasi, a neko ne, pa ti vidi. imam i ja takvih slučajeva sa ˝misterijama˝ po pošti... stvarno no comment. pa ko ovde bere pare na drvetu??!! u krajnjem slučaju pokloniću kome hoću, a ne ko mi izmamljuje [:isfrustriran]
2013 06 25
nije mi jasno zasto uplacuje postarinu....kako znas kolika je postarina unapred? mislim da je najbolje da se uplati iznos predmeta a na posiljci naznacis da postarinu placa primalac to je najsigurnije da ce podici predmet koji je vec platila. Dogovorite se nekako izbrisite negativne komentare...treba da saradjujemo a ne da uvajujemo jedna drugoj [:osmeh]
2013 06 25
DzoDzo, prijavila sam na onaj help mail, ne znam da li treba negde drugde? Bukvalno, gnrvesna, najvise mi je zao sto to nisam na kraju poklonila nekome, nego prodadoh za 250 dinara pod parolom hajde da budem fina. I onda jos dodje i laze, potpuno sam zgranuta, ne znam sta da mislim!
2013 06 25
Nannsy to je pametno ali nije mi palo na pamet ranije, jer zasto bih se brinula da ce neko platiti ono sto je duzan, kako sam samo naivna!!! ja sam pokusala da se dogovorimo ali ona se uopste ne javlja ni na poruke ni na telefon koji je iskljucila! Samo mi je ostavila negativnu kako sam ja prevarant bez ikakvog objasnjenja haha!
2013 06 25
bas bzv....zamoli adminku da ti obrise negativnu ocenu i poslji joj vase poruke [:osmeh]
2013 06 25
Slala sam mail, jel ima i neki drugi nacin da se to uradi?
2013 06 25
Ali ja i dalje ne mogu da svarim cinjenicu da je neko u stanju sve ovo da uradi za 160 dinara, stvarno nemam reci, ne ide mi u glavu, ne znam, zapanjena sam.........................................................................
2013 06 25
Hvala! poslah joj poruku, nadam se da ce se na kraju sve nekako srediti i da ce me doticna clanica ispostovati i uplatiti novac, da se stvar ne bi dodatno komplikovala, stvarno ne mogu da verujem sta sam dozivela [:poljubac]
2013 06 25
Cisto sumnjam da ce ti uplatiti novac, ja sam imala jedno neprijatno identicno islustvo.. Naravno nisam dobila novac, samo pozitivnu ocenu, tako da sam pozitivnom i uzvratila... [:tuzan]
2013 06 25
ja sam njoj prva stavila negativnu u nadi da ce je to trgnuti. i dakle novac nisi videla? ja stvarno ne znam kako te ljude nije sramota, stvarno ne znam
2013 06 25
cekaj dogovorile ste se da posalje 500 a nisi ni proverila koliko je postarina?
2013 06 25
njoj se ne isplati da daje 2x za postnet 140 minimum +100 sto ti je poslala+160 za koje smatras da ti je duzna
2013 06 25
pisem kratko ali slatko jer me automatski izloguje sa sajta kad pisem dugo jer sam preko fona :)
2013 06 25
1 2