Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

jos jedna prevara

Cena je bila 500 i sam joj spustila na 400 jer je trazila i ja kao ajde, uplatila je kao 100 za postarinu dodatno tad, ali je postarina izasla 260 i ja sam joj to javila i rekla da uplati ostatak, ona je rekla ok i ja sam presu poslala, posle toga je iskljucila telefon i nije se ulogovala 5 dana
2013 06 25
Smatram da je duzna jer je rekla u redu, a i ja sam onda mogla da kazem, ok, necu da ti posaljem ako neces da platis postarinu jer zasto bih joj ja placala, kako je na kraju i ispalo
2013 06 25
Citam njen utisak... Devojka je prevarant,trazi prvo da se uplati novac onda govori da novac nije legao na racunu,strasno,a sto se mene tice mi smo se od pocetka dogovorile oko postarine toliko ste i dobili,nista ja vama ne dugujem,bezobrazluk stvarno od tebe! Cekaj, ona je kao uplatila novac ti si kao rekla da nije leglo na racun, a onda kaze posle TOLIKO STE I DOBILI... Ocigledno je da je ONA PREVARANT. Drugo, nema ona sta sa tobom da se dogovara kolika ce biti postarina, bice kolika TREBA da bude, nisi ti posta niti kurirska sluzba.
2013 06 25
post net deru, uf što se iznerviram kad vidim da neko nema račun [:isfrustriran]
2013 06 25
Da, da, taj momenat je jako komplikovan, meni nije evidentirana na homebankingu njena uplata pa sam morala da idem u postu i oko toga smo imale prvo problem, kad mi je poslala prznanicu ja sam poslala paket i rekla da treba da doplati i ona je rekla u redu i posle toga se nije javila ni d aje posiljka stigla cak, ugasila telefon, ma haos.
2013 06 25
Nije uplacivala preko postneta vec na racun najnormalnije, pritom
2013 06 25
Dovoljno dugo radim na internetu da znam koliko se naplaćuju pojedini predmeti zbog težine i kada je reč o preporučenim i vrednosnim, a tako i post express pošiljkama. Gledam da se s kupcem nađem na pola puta, upravo kako neko ne bi trošio dva puta novac za proviziju, a opet da ni ja ne finansiram kojekoga. Kupci su korektni i nadoknade neki sledeći put. Kažem u najboljoj nameri rainbow, poskidaj cenovnike, pogledaj i onda dogovori posao
2013 06 25
Nije ti evidentirana uplata, jer neki niski iznosi ne izlaze, meni npr na racun kad uplatis manje od 1000din, ja ne znam, a svi iznosi preko, stize mi sms Sustina je da NEMA PRAVO NITI OSNOVA da ti da negativnu.
2013 06 25
A ako joj se ne isplati da daje pare za provziju banci, nek ti uplati dopunu od 150din
2013 06 25
Da nije devojka mislila da joj pošalješ preporučeno, onda bi poštarina bila stotinak dinara?
2013 06 25
to je bio dogovor na pocetku ali nije moglo tako jer nisu hteli belu tehniku da salju na taj nacin, ja sam joj to rekla i rekla je da ce doplatiti
2013 06 25
Ja sad citam ovo i uopste ne mogu da shvatim zasto si ti placala postarinu...?!... Sasvim je logicno da primaoc placa postarinu, osim kada je u pitanju preporucena posiljka, a i tu sam ja, bogami, hiljadu puta dala vise nego sto su mi uplatiti za slanje, pa cutim, posto sam sama rekla koliko da doplate na cenu za ptt troskove... [:sokiran]
2013 06 25
1 2