Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kako da se ugojim?

Imam veliki problem, nikako ne mogu da se ugojim. Ako imate neki savet, napisite, molim vas. Hvala. [:poljubac]
2015 12 17
Redovni obroci i teretana [:osmeh]
2015 12 17
Hvala, ali jedem sasvim normalno, i nece. [:osmeh]
2015 12 17
Cim ustanes odmah DORUCAK, jaja,meso riba,mlecni proizvodi(masni sirevi,kajmak itd...) naravno kombinacija namernica je bitna, neke stvari ne idu zajedno UZINA1. keks i mleko, zitarice itd RUCAK: meso,povrce,prelivi,sirevi itd znaci sve kaloricno UZINA2:voce (banane, sejk sa zitaricama) VECERA: integralna testenita sa cim volis, jogurt itd Uzina (moze i ne mora, neki slozeni ugljeni hidrat poput voca ili ako ti smeta mozes popiti solju mleka ili caj sa tostom sa puterom ili medom, zavisi sta volis i sta ti prija Puno svega i svacega u prevodu stalno nesto zvaci, samop da nije masno, prosti seceri , belo brasno i td. Vitamin B kompleksa (polivit B, beviplex, pivski kvasac...) Sto manje stresa Sto manje gladovanja Fizicka aktivnost zavisi od metabolizma, neka Vam urade test u teretani ili kod nutricioniste, verovatno brzo mrsavite zbog ubrzanog metabolizma... Tako sam se ja sredila posle porodjaja, u blenderu sam svasta mutila, mesala, kombinovala i pila, jela sveze, presno... Mada je genetika cudo [:lepota]
2015 12 17
Ako treniras, probaj da posle treninga uneses kroz ishranu proteine, pre treninga ugljeni hidrat... Za dorucak i veceru isto hrana koja u sebi ima dosta proteina, ostali obroci samo da budu zdravi (voce, kostunjavo voce, povrce...) [:osmeh]
2015 12 17
pivski kvasac,idjirot potopiš u čaši vode uveče,odstoji i ujutru iscediš,pijuckaš ga ceo dan pre jela,užasno otvara apetit.
2015 12 17
Hvala svima puno. [:lepota]
2015 12 17
Imas na internetu tabele sa kalorijskim vrednostima namernica, biraj one koje imaju sto veci kalorijski index i neka bude unos bar minimum 2000 ako ne i vise, da bi znala koliko trosis uradi test metabolizma. Verovatno se vise trosis nego sto unosis... [:osmeh]
2015 12 17
...kupi bevipleks(kompleks B vitamina), ili oligovit(ako ga nadjes, on u sebi ima sve isto sto i bevipleks, plus jos neki vitamini,minerali,da ne tupim) od njega se neces udebljati,ko sto ljudi misle da se debljas od B vitamina hehe, ali ce ti POVECATI APETIT...i naravno, da ne bi dobijala masu samo od hrane(tj masno tkivo,naslage), pocni da treniras, ne neki ludacki treninzi,da potrosis to sto pojedes jer onda dzaba jedes na nuli si [:smejuljitise] , nego umjerni (i ne samo kardio treninzi, nego njih po malo na pocetku,a onda vjezbice, za zadnjicu, butine,grudi isl, po malo ponavljanja da bi misic ''debljao'')...i obavezno jedi poslije treninga,prvo odma po zavrsetku treninga bananu,malo cokoladno mlijeko,pa malo 20min sacekaj(da se preraspodjeli krv opet ravnomjerno,tj da dodje na 'normalnu' i do zeludca [:smejuljitise] ) i onda jedi normalno svega,a najvise proteina(da bi se izgradio misic, jedes meso, jedi pecurke imaju jos vise proteina od mesa, jedi rize,obavezno povrca da bi se to meso i ostalo resorbovalo kroz crijeva i ugradilo uopste,a ne protrcalo kroz tebe [:smejuljitise] itd)...srecno... [:lepota]
2015 12 19
Kaca da li si proverila funkciju štitne žlezde,ja takodje nisam mogla da se ugojim?
2016 01 04
Vitamin B, Propolis (dobar i za imunitet i podstiče apetit), ako treniraš možeš posle treninga koristiti proteine (kao suplement).
2016 01 15
Ja sam imala isti problem,kupila sam u apoteci apetito sirup i mnogo mi je pomogao...bas ga preporucujem svima koji imaju takav problem...a i ukus mi se bas svidja :)
2016 01 19
evo ja sa zakasnjenjem...imala sam isti problem. zivot mi je prosao u pokusavanju da se ugojim. ko god me vidi svi kao jaaaooo al si mrsava. to me je ubijalo.nema sta nisam probala. bukvalno. dok nisam ostala trudna u 27-oj godini sa 41kg na 160cm. otisla sam da se porodim sa 53kg,a dr me pita koliko sam imala pre... sad izgledam nikad bolje,a sve isto radim,jedem isto i imam 49kg i trogodisnjeg sina. inace jedna zena,koja izgleda odlicno,mi je rekla jos odavno-mi ruzni mrsavi pacici budemo zgodne zene. bila je u pravu.pozz
2016 03 27