Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije teško biti fin (:

Poslednjih dana smo se baš istrošili, Nova, pa Božić pa Srpska Nova itd. Dosta članica traži razmenu, jer su nam džepovi malo šuplji. U moru NE RADIM RAZMENE ili NE ODGOVARAM NA PITANJA O RAZMENI!!!! nađe se i koja kulturna članica. Elem, poslala sam poruku članici Tana92 i dobila jedan lep i kulturan odgovor od nje: "Pozdrav MilaSt. Nazalost, jako retko praktikujem razmene, gotovo nikada, uglavnom prodaja. Vaseg predmeta nema medju mojim omiljenim, ali sam pogledala ponudu, medjutim, nema trenutno nicega sto mi je potrebno. Hvala u svakom slucaju na interesovanju, i veliki pozdrav! 😃 " oduševila me je kultura ove članice, toliko da čim mi prve parice kapnu kupiću ono što želim od nje. Poenta ove teme jeste, ne budite na kraj srce, budite kulturne i fine prema svima, pa i prema razmenjivačicama, ko zna možda postanu kupci :")
2016 01 19
Amin :)
2016 01 19
Brat moj uze mi rijec iz usta hahahahahha....da, AMIN.... ....i to treba (nekima narocito) bit' jedna i od -glavnijih- poenti zivota.......
2016 01 19
@Milast, ja slala takve odgovore, verujem i mnogi drugi, ali niko nikada nije uzvratio ni sa hvala, niko nikada se nije vratio da kupi (razume se, ako praktikuje razmene). Da budem iskrena, sasvim :). Ali, svaka pohvala za kulturu, i savrsen primer kako bi se trebalo ophoditi prema ljudima-i razmenjivacicama, i kupcima, ali i prodavcima :).
2016 01 19
Sajberstrip, nema veze jer Vi ste ispali i covjek i kulturni, mirna Vam dusa, a one su ispale (sto god,necu ni da komentarisem).....one su za sebe takve kakve su, ne treba i mi da postanemo takve ili da se SPUSTIMO na taj nivo (uz opravdanje) ZATO STO je neko takav.....ne Boga mi ,no neka mu je sa srecom sve (a sad moze malo i ono, --siroki mu putevi, i sto dalje-to bolje-- hahahaha), njima na obraz i na dusu, tj na njihov ''racun'' neka se sabere....nama mirna dusa najbitnije.....
2016 01 19
Amin :D ...sestrice <3
2016 01 19
Iskreno, kad mi neko ponudi razmenu uvek pogledam šta ima na profilu jer nikad se ne zna kad će mi se nešto baš dopasti. Ali i kad ne pronađem ništa uvek ljubazno odgovorim i zaista sam mnogo puta doživela da se članica ipak odluči za kupovinu....tako da ste potpuno u pravu-ne samo da nije teško biti fin, već može biti i korisno. To bi možda neke nevaspitane osobe mogle da uzmu u obzir, pa kad ih već kućno vaspitanje nije naučilo da se kulturno ponašaju prema drugima, mogle bi to da urade iz čistog koristoljublja :) hehe....malo sam zlobnica danas, ali neke su zaista to i zaslužile :))))
2016 01 19
Amin :D ( meni se danas, ocigledno ,ne prica ...ne zamerite :D)))) ...)
2016 01 19
aaaahahahahah Loki CARE hahahahahhahaah!!!!!!!!
2016 01 19
Olga, ne zameramo, slobodno ti aminuj, sve dok ne blagosiljaš česmovaču kao novosadski popovi dobro je! Hahahaha....Putin, brat moj namignuti
2016 01 19
Loki, ispratila sam par tvojih komentara i mogu ti reci da si stvarno CAR! :D :D :D
2016 01 20
Izgleda da je to najteze :) Meni je skoro jedna clanica poslala upit za bezuslovan poklon sa profila, i samo to, klasican Zelim upit. Ja sam napisala da mi ostavi podatke i - bez odgovora. A to je uradila i pre mesec, dva, ista clanica, isto bezuslovan poklon, isti moj odgovor, isto bez odgovora. Ne razumem?
2016 01 20
Prakilice, hvala ti puno! (smajli koji se postideo)
2016 01 20