Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ajde da vas ne mrzi.

Poslala sam clanici upravo poruku i zamolila je da obrise predmete jer ne zelim da admin bilo koga blokira ako je voljan ispraviti gresku, sa sve linkom nedozvoljenih stvari. I molim i ostale clanice da to isto rade ubuduce kada primete svoje slike, kako bi se stalo na put ovome. Mada, mislim da se to sve jako dobro zna....
2016 01 28
Clanica je obrisala slike, tako da jedan od onih linkova koje sam postavila nece biti aktivan. Nadam se da ce ovoga biti sve manje, bitno je skrenuti paznju i lepo zamoliti, pa kako ko shvati. U svakom slucaju, da zakljucimo, uzimanje tudjih slika je zabranjeno i mozete slobodno prijavljivati adminu. Hvala vam svima na lepom caskanju i sto ste podelile svoje utiske i razmisljanja.. <3
2016 01 28
Nedavno sam otvorila temu bas o kradji fotografija i opisala ceo moj slucaj. Clanica je vec jednom bila upozoreni i slike sklonila, ali sam slucajno otkrila da je od 3 fotografije koje su postavljene jedna bila moja. Poslata joj je poruka na koju ona nije odreagovala. Sacekala sam 48h i onda posla poruku adminki koja je predmet uklonila i o tome me obavestila. Da se ja pitam, takve clanice bih blokirala na izvesno vreme da se nauce pameti .
2016 01 28
Sajtu neophodno potreban jos jedan admin i nekoliko moderatora koji bi cesljali sajt non-stop...ali, ko mene/nas nesto uopste pita ... :s
2016 01 28
I ja se slazem brat moj....jedan covjek bi za par sati rada dnevno(msm ipak je i ovo neki posao,treba se izdvojit vrijeme kao i za svaki drugi,a ako ga ne mozes obavljat kao covjek,ne prihvataj se posla), ali da je ko zmaj bez puno clie-mile i vrdanja nekog, sve sto treba postigao (naravno, uz pomoc multija a i ovako regularnih profila, koji prepoznaju prevarante i pomazu najvise) , takodje uz pomoc profila koji prijavljuju na raznoraznim temama, nedozvoljene predmete, KP itd itd....Ih bio bi SAJT-ZAKON!!!! A ako se nema vremena ni toliko i nisi sposoban sve obavit(uz svu navedenu pomoc),onda treba zatrazit jos pomoci,ljudski je i fer prema svima nama na sajtu! Brat,ja msm da se mi ipak pitamo,doduse TEK NA KRAJu kad nam dop.zdi svima u kompletu hahhaaha... ''Sviraj, sviraj...pa zatakni!'
2016 01 28
Nekoliko njih, svaki zadužen za neki problem, znaš kako bi sve bilo preglednije. Ali kome da se žališ, Litvancima ?
2016 01 28
Alsolutno se slazem, i ovde je pola stvari reseno zahvaljujuci nama, tj. clanicama. Mozda i ne treba vise njih, dva ali da znaju svoj posao i da intezivno rade. Mi smo ovde da prodajemo, a ne da jurim lopove po sajtu i prijavljujem kojekakve greske, msm, mogu i to da radim, ali da mi se plati.
2016 01 28
Materijali: zlato :') :') :')
2016 01 28
Hmmmm pa i nije neki.....hahhahahaha super
2016 01 28
Nakit :P Oko vrata da ga nosiš , hihihihi ;)
2016 01 28
Ahahahahahahaha! Pa sta je moja tema bez polugolih muskaraca :') :)
2016 01 28
Zurkaaaaa ... :D
2016 01 28
1 2