Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Potraznja- maramu za nošenje bebe (Zamena)

Dragi roditelji, nedavno sam postala mama jedne divne bebice koja sada ima samo 20 dana. Zbog potreba bebe i lakšeg funkcionisanja, hitno nam je potrebna kengur nosiljka ili marama za nošenje novorođenčeta. ​Važno mi je samo da je model bezbedan i ergonomski prilagođen tek rođenoj bebi (da pruža adekvatnu podršku za glavu i vrat). ​ŠTA NUDIM U ZAMENU: U zamenu za nosiljku nudim potpuno ispravne i očuvane stvari, koje su kao nove (neke su nekorišćene, a neke u originalnom pakovanju): ​Silikonska flašica za bebe (roze boje, sa mericom). ​Chicco PhysioForma Soft varalica (nova, u originalnom pakovanju, 6-16m). ​Makazice za nokte u obliku zeke (u pakovanju, kao nove). ​Držač za cuclu sa silikonskim perlicama (plavo-beli, kao nov). ​Elfi flašica 250ml sa jednorogom (nova, u pakovanju). ​Elfi flašica 250ml sa zekom na biciklu (nova, u pakovanju). ​MOGUĆNOST POKLONA: Ako neko ima nosiljku koju više ne koristi i voljan je da je pokloni jednoj mladoj mami, bila bih neizmerno zahvalna! To bi nam u ovom trenutku puno značilo. ​Lokacija: Beograd - Voždovac Neka se zainteresovani jave u inbox. ​Hvala unapred!
pre 58 minuta