Dragi roditelji,
nedavno sam postala mama jedne divne bebice koja sada ima samo 20 dana. Zbog potreba bebe i lakšeg funkcionisanja, hitno nam je potrebna kengur nosiljka ili marama za nošenje novorođenčeta.
Važno mi je samo da je model bezbedan i ergonomski prilagođen tek rođenoj bebi (da pruža adekvatnu podršku za glavu i vrat).
ŠTA NUDIM U ZAMENU:
U zamenu za nosiljku nudim potpuno ispravne i očuvane stvari, koje su kao nove (neke su nekorišćene, a neke u originalnom pakovanju):
Silikonska flašica za bebe (roze boje, sa mericom).
Chicco PhysioForma Soft varalica (nova, u originalnom pakovanju, 6-16m).
Makazice za nokte u obliku zeke (u pakovanju, kao nove).
Držač za cuclu sa silikonskim perlicama (plavo-beli, kao nov).
Elfi flašica 250ml sa jednorogom (nova, u pakovanju).
Elfi flašica 250ml sa zekom na biciklu (nova, u pakovanju).
MOGUĆNOST POKLONA:
Ako neko ima nosiljku koju više ne koristi i voljan je da je pokloni jednoj mladoj mami, bila bih neizmerno zahvalna! To bi nam u ovom trenutku puno značilo.
Neka se zainteresovani jave u inbox.
Hvala unapred!
Dragi roditelji,
nedavno sam postala mama jedne divne bebice koja sada ima samo 20 dana. Zbog potreba bebe i lakšeg funkcionisanja, hitno nam je potrebna kengur nosiljka ili marama za nošenje novorođenčeta.
Važno mi je samo da je model bezbedan i ergonomski prilagođen tek rođenoj bebi (da pruža adekvatnu podršku za glavu i vrat).
ŠTA NUDIM U ZAMENU:
U zamenu za nosiljku nudim potpuno ispravne i očuvane stvari, koje su kao nove (neke su nekorišćene, a neke u originalnom pakovanju):
Silikonska flašica za bebe (roze boje, sa mericom).
Chicco PhysioForma Soft varalica (nova, u originalnom pakovanju, 6-16m).
Makazice za nokte u obliku zeke (u pakovanju, kao nove).
Držač za cuclu sa silikonskim perlicama (plavo-beli, kao nov).
Elfi flašica 250ml sa jednorogom (nova, u pakovanju).
Elfi flašica 250ml sa zekom na biciklu (nova, u pakovanju).
MOGUĆNOST POKLONA:
Ako neko ima nosiljku koju više ne koristi i voljan je da je pokloni jednoj mladoj mami, bila bih neizmerno zahvalna! To bi nam u ovom trenutku puno značilo.
Neka se zainteresovani jave u inbox.
Hvala unapred!