Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Vase majke i vi,posle vase udaje...

hmmm...moram da se zapitam da li su te zene koje "otvaraju" ljubljenim sinovima, ali i cerkama oci , uopste dobronamerne majke i da li je takva ljubav uopste majcinska ? U svakom sl. se radi o nesvesnoj ili neostvarenoj licnosti...ili nekoj trecoj promasenoj kombinaciji svega toga. emush, u pravu nismo jos svekrve ( dace Bog) , ali vidim koliko moja majka voli mog coveka, a i moje dve bake su bas volele svoje snaje. Eto, ja cu da se trudim iz sve snage da se ugledam na njih. 😇 😄 I da ponovim...pricajmo, pricajmo, pricajmo, ali ISKRENO i sa mamama i sa svekrvama, jetrvama,zaovama, muzevima ...sa decom, prijateljima,kolegama...pa i ovde ,na sajtu. Reci istinu je bolje nego cutanje , a mnogo bolje od lazi. Naravno, oprezno sa nacinom na koji se istina govori ❤️
2016 01 31
Svekrva mi je bila cudna zena.Niko od petoro dece koje je rodila, 4 snaje, jednog zeta i 13-oro unucadi ne moze danas, kada vise nije ziva, da sa sigurnoscu kaze ' mene je volela"... Imam ogromnu srecu da je moja mama celog zivota uz mene, ali mi je nekako zao sto nisam osetila i ljubav svekrve, a rekla bih da je ona najvise bila na gubitku.
2016 01 31
moram da kazem da ima I takvih ljudi,tj roditelja koji se jednostavno ne secaju kakvi su bili njihovi poceci I koliko im je bilo tesko u momentima da gaje svoju decu i onda ocekuju od svoje dece da znaju sve. ista je situacija i sa nekim kolegama npr. ako pricam sa majkom,i kazem joj da mi je nekad tesko jer nema nje pored mene,ja sam sama gajila vas cetvoro. sto se tice moje svekrve ona je ipak malo manje konzervativnija zena od moje majke sto se tice odabira odece... dok mi je majka pre govorila nemoj dekoltirano,svekrva mi sad kaze ajoj dete pobogu,nosi dok si mlada,bolje i sad nego u 50 godina kada budes imala bore,da je takva moda bila u moje vreme i j bih nosila tako. sto se tice muza tu je svekrva uvek govorila neka ja cu,dok joj nisam stala na rep I dok nije shvatila da on I ja treba da radimo sve zajedno i da on vise nije pod njenom kontrolom i najvise joj je smetalo moj muz brise prozore.bilo mi je tako lakse.ja i kad se popoenjem na sto ne mogu da dohvatim a on moze sa stolice laganice.
2016 01 31
moze opet pokusati da prica sa svojom majkom,naravno,pod uslovom da budu same,ako ni tada ne bude zelela da shvati,onda se mora pomiriti sa time da se ne moze vise nista izmeniti. nju najvise boli to sto je nazalost svekrva morala tu da bude vise za nju nego sama majka...kao i mene,ali sta je tu je... iskreno se nadam da ce njenoj majci doci u glavu i da ce vec jednom shvatiti njenu patnju i da ce sve to izaci na dobro :) :D
2016 01 31
Evo, Olga ja se dobrovoljno javljam na test period (dok mi je muz na terenu), kao bajagi snajka, pa da proveris kakva bi svekrva bila...
2016 01 31
******AAAAAHAHAHAHAHAHAHHHHHH****** ....vestico, jedna !!!!
2016 01 31
JovanaP92, hahahhaahaaa, ovo za prozore, a kod mene je bilo kačenje zavesa, pranje žaluzina - jer ja to stvarno ne mogu da dohvatim.... Ako ga vidi sa kesom prema kanti za djubre (a ne vidi mene, na terasi sam) ona onako sva slatkasta i zabrinuta :"Siiiiiiine, pa ti li si najmladji?" Grrrrrrrrrrrrrrrr.... Skoro je saznala da moj muž i sin spremaju i doručak i ručak i večeru....Tri dana je jadna bolovala.... Pohvalila se komšinica kako moj muž na tri ringle kuva supu, prži meso a ne trećoj bari neko povrće. (ja sam bila nešto gripozna, ali i kada nisam, vole da me obraduju). Moj sin voli da pravi "specijalitete" za koje nikad čula ali su ok: sukotaš, šušaka (valjda sam dobro napisala) itd....ne mogu da prelomim preko jezika sve te nazive ... Samo što je mene baš briga šta ona misli. Obraća mi se jako obazrivo i samo kada treba. Ona meni nije drugarica, nije prijatelj i tačka. Čak je ne vidim ni kao komšinicu. Zla je. Ni rodjeni sinovi je ne podnose. Laže kao pas. Unuci je ne vole kao što se vole babe, bake....Moj sin je veliki pa je druga priča...A ova dva mala od devera, katastrofa. "Dernja" se na njih po ceo dan.....Sreća pa nismo u istom dvorištu.....
2016 01 31
3545 OlgaAN , pre 4 sata prijavi | ↑ Svekrva mi je bila cudna zena.Niko od petoro dece koje je rodila, 4 snaje, jednog zeta i 13-oro unucadi ne moze danas, kada vise nije ziva, da sa sigurnoscu kaze ' mene je volela"... Imam ogromnu srecu da je moja mama celog zivota uz mene, ali mi je nekako zao sto nisam osetila i ljubav svekrve, a rekla bih da je ona najvise bila na gubitku." Mislim, zapravo sam sigurna da to "mene voli" za moju svekrvu, ne može da kaže NIKO. Da, neka čudna žena, nimalo brižna, više je muškobanjsta...užas....možda je volela pokojnog svekra, ali nisam sigurna....
2016 01 31
emush, mozda tako mora da bude, mozda bi bilo previse ljubavi u jednoj porodici... Ako vec mora tako, bolje da nas voli muz, kad vec nece i ne moze svekrva 😛 I moji momci vole da pripremaju "specijalitete" :D , a ne bih imala nista protiv da moj sin deli kucne poslove sa svojom zenicom ..
2016 01 31
:") :D
2016 01 31
1 2 3