Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Pomoć za kovrdzave devojke!

Devojke divna vam je kosa :))))
2016 01 29
Naravno, sisanje je obavezno, to prvo uradi Ista situacija i osisala sam se, sad me pitaju jel mi prirodno kovrdzava, a bila je kao metla zbog vezivanja, cak je nikad nisam peglala
2016 01 30
Slazem se sa @jecaikaja prvo kod frizera da skratis krajeve... Poznato mi je to pitanje "jel ti je tako prirodno kovrdzava?" i moje omiljeno "jel to tvoja kosa?"... Ne, pozajmila sam je pa cu da je vratim veceras.. ahahhahahahahahha Baci prese, pegle, gomilu preparata... Pravac frizer, promeni nastavak za fen i stavi difuzer. Manje steti kosu i predvidjen je za kovrdzavu kosu :D I uzivaj u loknama :D
2016 01 30
I, moram da dodam, da bi bilo najbolje da se jos neko vreme skracuje, znaci malo da se odrzava ta kratka kosa, pa onda ce vec krenuti normalne lokne. Mislim da nije dovoljno samo skratiti krajeve, jer je kosa celom duzinom izlomljena. Evo sam sad kao Bart Simpson, ali izdrzacu nekako :D A, to Dina86, bas tako sa pitanjima da li je moja kosa, jos kad sam klinka bila, pa me cudilo zasto me to pitaju, osnovna sam bila..Jok, babina :D
2016 01 31
@jacaikaja ja sam kosu od duzine do guzice skratila na musku frizuru jer drugacije joj nije bilo spasa... Proslo je od tada 2 god i jos se borim s njom. Ne da je negujem nego da je obuzdam :D To nenormalno :D Jao slike i z osnovne, vecito sam bila rascupana i svi su me zezali. Nisam razumela zasto to rade i zasto se razlikuje moja kosa od njihove i naravno krenulo je postepeno unistavanje kose peglom, presom, ovim i onim... Ja sam tek sada sa 29 god shvatila da ustvari devojke hoce da imaju lokne, a ja ih imam prirodne. Mi kovrdzave ne moramo da dajemo pare da nam prave lokne :D :D
2016 01 31
Upravo tako, mene su svi znali zbog kose, nisam prosle nigde neprimecena, a to je verujem situacija sa svim kovrdzavim devojkama; jedino sto ja nisam prizeljkivala ravnu kosu, samo sam htela malo manje kovrdzavu i dobila sam metlu stalnim vezivanjem i nesisanjem. Takodje savet posle porodjaja, obavezno se osisati sto krace!
2016 01 31
Sto? Mislim ne planiram skoro decu ni porodjaj, niti da se udajem.. Al sad me zanima sto skratiti kosu posle porodjaja??
2016 01 31
1 2