Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SRAMOTA!!!!!!!

zasto negativna bez saradnje i kako protiv toga? relativno sam nova ovde,imam samo 4 utiska, bila sam 100% pozitivna dok neuroticna starija gospodja kojoj sam rezervisala do utorka i izasla joj u susret nije zalepila negativnu jer joj nisam odgovorila na poruku ODMAH. A rekla sam joj da je rezervisano. Stvarno sramota i vrlooooooooo primitivno. [:uplasen]
2016 02 01
Ja sam recimo logovana skoro ceo dan, a u stvari nisam pored kompjutera već raduckam nešto po kući ili se igram sa decom i onda bacim pogled povremeno....Ako saradnje nije bilo, onda nema osnova za bilo kakvu ocenu i treba se obratiti administratoru.
2016 02 01
Cak i da clanica nikad ne odgovori, nije dozvoljeno dati negativnu ako nije doslo do saradnje. Masa njih ne odgovara na poruke, uverila sam se stotinu puta. A, ima profila gde su npr dve drugarice, kao sto je to slucaj na ovom nasem/mom, pa se jednom clanica brecnula na mene sto nisam odmah odgovorila (vec smo dan ranije kucale) a profil je bio aktivan
2016 02 01
hvala devojke,bitno mi je da se zbog takvih neko ne etiketira kao prevarant a to nije..
2016 02 02