Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Parfemi" i prevare

Caki, clanica koja inace ima puno pozitivnih utisaka, danas mi je prodala uzegao tester. Zena u parfimeriji u koju sam usla da uporedim mirise se zgrozila. Devojke, ako nemate novca, bolje kupite dobar dezodorans, nego da vam otimaju novac za lazne parfeme.
2016 02 01
Da li si probala da joj posaljes poruku, mozda pristane da ti vrati novac?
2016 02 01
Hvala. Nije mi zbog novca, ali sam bas razocarana
2016 02 01
Kupovina od takvih preprodavaca je uvek rizicna, to nije njihova licna kozmetika nego nabavljena ko zna gde. Mozda bi trebala da je pitas da ti vrati novac pa ako ne pristane daj joj negativnu ocenu.
2016 02 01
Naravno da parfem moze da uzegne ako nije dobro cuvan. A Caki ko zna gde nabavlja i sta nabavlja, em' nabije cene, em' prodaje nesto cemu je rok prosao i sto je uzeglo. Devojke same se pecate..
2016 02 02
Slazem se da parfem ne moze da uzegne ako je original. Mozda malo da izgubi na postojanosti vremenom, to je normalno ali da mirise na naftalin, to nikako. Ja zato ne bih rizikovala na krpicama da kupujem parfem od preko 2,3 hiljade jer nikad ne znas, eto cak i ako osoba ima 200+ pozitivnih. Jedino licno da se nadjes sa nekim pa da proveris na licu mesta...
2016 02 02
Hvala vam. Zelja mi je da sto vise devojaka ovo vidi
2016 02 02
Kakva bruka I sramota, Caki ja sam kupila od nje mosus
2024 12 07
piše lepo u opisu da je original, šta nije jasno? https://mojekrpice.rs/items/zene/12036577/chanel-n-5-parfem
2024 12 09
btw, gde je negativan utisak za gospođu caku?
2024 12 09