Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Blago rečeno-smučila mi se poštarina

Ne znam da li je iko o ovome pisao, ali dajem predlog. Vi dajte još idejica, ako ste zainteresovane da ovo uspe. Setite se samo koliko ste para dale za poštarinu...žalim svaki dinar koji dam za to. Bilo bi lepo, ne znam, da se odabere neki dan, možda kad je rođendan sajta.. da se u nekoliko gradova ( okolina Beograda u Beograd, okolina Niša u Niš i tako) svi skupe na neko dogovoreno mesto i razmenjuju, kupuju, prodaju.. Evo meni do Kragujevca i svima u okolini treba oko 300din za povratnu, mislim da nije teško da se izdvoji, a ne da nas 'deru' u pošti. Možda je nekom glupa ideja, ne znam, htela sam ovo da podelim sa vama :) [:stidljiv]
2013 07 04
Ne znam koliko je realna ta ideja, ali i meni se smučila poštarina... Ko zna koliko sam im para ostavila [:besan]
2013 07 04
Nije glupa, ali je neprakticna. U svom gradu se svako moze naci sa svakim, a kad bi vec placala 300 din kartu, plati i postarinu. Ili, postoji i druga opcija koja se decenijama unazad koristi, da se salje autobusom. Preporucena pisma se gube. Po meni postarina je ipak nesto sto ti garantuje da ce roba stici do tebe. Bolje plati svoju sigurnost... A sa sugradjankama i okolinom... Pa, znas i sama :)
2013 07 04
gde ću ja iz Beograda kod devojaka gde najčešće kupujem: Novi Sad i Niš? kad mi zapne sa lovom ja gledam samo ličnu razmenu Beograd, što realno jedino i ima smisla. imam troje klinaca i nemam vremena ni za sebe. organizovao je i limundo proslavu na Adi pa je retko ko došao
2013 07 04
i meni je mnogo da plaćam ptt, ali oni naplaćuju svoju uslugu. kako bi roba inače stigla' super je to za bus, ali nikako to ne bih mogla zbog obaveza.
2013 07 04
Jedino da ovaj sajt ima svoju dostavnu službu čija bi tarifa bila povoljnija od PTT-a [:smejuljiti]
2013 07 04
U potpunosti se slazem sa gnrvesnom (: Mada nemam 3 klinca,ali studiram medicinu pa cesto nemam vremena ni za sebe, samo za knjigu [:vrtoglav]
2013 07 04
mozda kada bi se u cenu prozyvoda uracunala postarina...recimo majica je 600rsd....i pise cena sa ptt, mozda bi psihicki na nas uticalo dugacije iako je svakako placamo u ceni majice...ali tu cenu u tom trenutku ne bi tako razlagali... [:stidljiv] mozda predlog.... [:lepota]
2013 07 04
Od kad mi se desilo da kad mi je žena slala Oriflame kozmetiku autobus samo prošao pored mene ( nije stao na stanici) uviše nikad.. Koliko sam samo bila besna zbog sve one kozmetike unutra.. Ma znam to 300din za kartu, može onda i za poštarinu, to je od jedne devojke.. al kad naručiš 5 paketa od različitih devojaka po 200din poštarina, nije malo.. Da, kad bi sajt to imao milina.. Nisam čula to za limundo.. ( e baš bezveze što je malo ljudi bilo :/ )
2013 07 04
Ja sam istog stava kao I Vesna u vecini slucajeva ne znam gde se vise na lazim .Od silnih vec obaveza porodica mi ispasta . Niti mogu odgajivacnicu da ostavim na ceo dan [:osmeh]
2013 07 04
Da,ali su bezobrazni,jer stalno nešto dižu cene i ubacuju dodatnu naplatu provizije.Od kada narod masovno kupuje na ovaj način,na limundu i sličnim sajtovima,i preko oglasa,oni koriste to i samo gledaju kako da opale po ušima.Gledam na tv-u kako se direktor ptt-a sav srećan hvali zaradom svoje firme,koja je duplo veća od nekog prethodnog perioda,pa se upuštaju u sponzorstva i isprdjivanja...a to sve preko naših ledja. U redu je,treba svako da naplati uslugu,nema dzabe ni kod babe,ali oni imaju dobar "obrt",trebaju da idu na manju maržu,kao što svako normalan i pametan svuda u svetu radi,samo u Srbiji narod plaća troduplo od realne cene...
2013 07 04
Tikvice, nije loša ideja uopošte. kao fazon da je nešto na rasprodaji 499 dindži, drugačlije deluje nego 500. joj kako sam se smejala, al čista psihologija [slika:434c7784-9e7c-471f-9f51-eb4ffc27f263] bez uvrede Južnjacima, poenta je u biseru s cenom [:smejati]
2013 07 04
Ja sam imala neverovatno situaciju sa jednom devojkom na limundu,da kada sam izlicitirala odredjene patike i pitala da li je ok da joj uz cenu patikq uplatim unapred postarinu jer ce meni biti manja , ona je odbila i bila ja naljeubazna u cemu je uo probelm ALI nije jedina ,desio mi se u stvari vise puta to ,kao da zaradjuju oni na ptt a ne kuru. sluzbe !!!!!!!!!!!!
2013 07 04
A što se tog okupljanja tiče,dobra je ideja,ali unapred propala,jer većina cura neće ni svoju sliku da stavi na profil,a kamo li da se zna da ovako kupuje garderobu...Čast izuzecima...
2013 07 04
Zapravo Tikvice, to i nije tako loša ideja [:osmeh] Bar znaju šta da očekuju, odmah je jasno koliko će sve ukupno da košta [:lepota]
2013 07 04
1 2 3