Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZASTO NEKE CLANICE NAPISU PORUKU DA CE NESTO DA UZMU,I NA KRAJU ODUSTANU?

Vec koji put mi se desava,da mi posalju poruku,e uzimam to i to,ajde da se dogovorimo oko kupoprodaje...I posle tajaaaaac,nista....Mislim da to ipak nije lepo....
2016 02 10
Nije nista lose predomisliti se, ali osnovni je red (ako to uopste vise postoji) da napise poruku da se predomislila a da ne se ne javlja ili nestrane bez traga.
2016 02 10
Meni se desavalo da im ponovo posaljem poruku i pitam ih da li i dalje zele moj predmet, a one ne odgovaraju
2016 02 10
Nije lose predomisliti se,ali ipak mislim da treba pre nego sto posalju prodavcu poruku dobro da razmisle...A ne ovako,ja se taman ponadam,kad ono cvrc....U svakom slucaju,nije lepo.
2016 02 11
slazem se...
2016 02 11
Ja sam upravo odbila da prodam stvar, što nisam mislila da će se ikada desiti. Stvarno mi je cilj da prodam nešto, ali kada me neko cima i odustane, a ne javi da je odustao poludim. Devojka me je pre manje od mesec dana pitala za torbu i bluzu, celog dana mi je slala poruke ovde i na telefon kada sam joj dala broj, uslikala sam joj još preko 15 slika, a kada ne odgovorim 5min ona mi napiše poruku da pita da li sam tu... Bila sam maksimalno korektna, kada je pitala da joj snizim cenu ja sam snizila za određen iznos i još sam želela da joj odnesem torbu kada idem kući, jer sam videla da je iz Bora, htela sam da izbegne poštarinu i da je pogleda uživo, ako odgovara da kupi, ako ne odgovara ne bi bio problem. Međutim, šta se dešava, pored celodnevnog dopisivanja ona se ne udostoji da mi odgovori na poruku kada sam je pitala da li je tačno iz Bora, jer joj je to navedeno. Navikla sam ja na ispale, pa se ne nadam prodaji dok novac ne legne, ali svakako me takvo odustajanje užasava. U međuvremenu ja snizim cenu torbe, da bi mi ona danas poslala dve poruke ovde, jedan sms i dve poruke na viber, da me pita za dodatno sniženje i da joj pošaljem danas. Lepo i kulturno sam joj napisala da ne želim da sarađujem sa njom i da ne želim da snizim cenu. Opravdanje je bilo da nije imala novac, pa je zato odustala. Nije problem nemati novac, ali celog dana mi je pisala da želi da je kupi, to se ne radi kada nemaš novac, a pored toga se više nije oglasila uopšte iako mi je potrošila dragoceno vreme. Kada odustanete javite, nije teško biti fin! Razumem da sajt sada baguje, pa se desi da i ne može da se pošalje poruka ili da se ne vidi, meni se dešavalo da mi zameni redosled i da ne vidim novu poruku, ali kada imate broj i sve možete se snaći nekako. Desi se da stvar ne odgovara posle dosta upita, što je normalno, desi se i da se čovek predomisli, što je opet normalno, ali oduzimati nekome vreme i ne udostojiti ga odgovora da ste odustali, e to meni nije normalno...
2016 02 12
Joj, bajku sam vam napisala, nisam bila svesna dok nisam postovala tekst.. :)
2016 02 12
Tako bih im nekad lupila negativnu za to,pa nema veze sto nije bilo saradnje. Nije lepo to nepostovanje vremena,ima kome i nije dosadno u zivotu.
2016 02 12