Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativne ocene

Imam dilemu od kako sam dosla na sajt, da li se ocenjuje prodavac/kupac samo sa kojim smo ostvarile saranju ili je u redu da ja devojci koja me zavlacila 10 dana sa pitanjima o proizvodima, pa sa slanjem, pa da joj cuvam jos dva, pa jos dan, pa jos 5 dana, i na kraju odustala, dam negativnu ocenu kao kupcu. Smatram da druge clanice treba da znaju kako je nekorektna, da se ne bi navukle kao ja, odbijale duge kupce jer je proizvod rezervisan, a na kraju da ostane neprodat. Takodje me zanima, ovo ako mogu urednice da mi odgovore, sta ukoliko ja od te iste clanice dobijem negativnu za uzvrat, a nisam nista lose uradila?Da li imam pravo na zalbu ili ona ima pravo da deli negativne cak i kada nema povoda?
2013 07 05
dobro dosla u klub [:besan]
2013 07 05
Dobro dosla [:osmeh] Mozes kako ti volja , mada i ja sam vec negde u temi izjavila da mogu svi da procitaju i budu u pozoreni , Davacu ocene negativne bez pardona [:isfrustriran]
2013 07 05
Muka mi je vise od toga. Trazi mi prvo da joj opisujem svaki proizvod ponaosob, onda popust, pa mi kaze da ce mi uplatiti novac za tri dana.Kada prodje ta tri dana, ne javlja se i ne uplacuje.Pitam sta je sa uplatom, zamoli da joj sacuvam jos dva,tri dana i opet se ne javlja. Onda iako mi pise u profilu i to sam joj rekla da to ne radim, trazi da joj posaljem da plati pouzecem.Posle se opet ne javlja. Nisu mi jasne takve osobe i kako imaju zivaca da se toliko mlate, a na kraju nista ne kupe.Kako nemaju ni trunke srama da nekog tako cimaju ni za sta. Vecina nas nije ovde da zaradi i da se obogati, nismo slepci kojima tih 100-1100 dinara menja nesto.Sajt cine uglavnom normalne devojke koje hoce da se rese stvari koje su kupile nepromisljeno pa im stoje. Jako je ruzno da neko nema ni malo postovanja i da pritom ima 100% pozitivnih utisaka.
2013 07 05
jA NEUTRALNU SHVATAM SASVIM DRUGACIJE NISAM NESTO ODUSEVLJENA PROIZVODOM A NISI ME NI ZEZNULA A pocecu da lupam ne gativne samo zato sto pojedinci stvarno nemaju obraza , pa kad druge clanice vide razlog ne gativne onda ce se zapitati dali sa takvom osobom i da vode dijalog
2013 07 05
Ma bezobrazluk u zadnjih ne delju dana nema dana da se naj manje dve devojke nisu zeznule ili su bile prevarene pri razmeni ili pri kupovini . Ja sve jedno svoj posao obavljam preko kompjutera pa sam vecinom i ovde . Volim da se zezam salim druzim ako se proda proda ako ne nema veze proda ce se . Ali necu da me neko zeza i zavlaci i trosi moje vreme ma kako god ga ja provodila [:osmeh]
2013 07 05
Da, ali sta ako npr. ja dobijem negativu za uzvrat, a nisam nista lose uradila? Clanica koja je u stanju da laze i zavlaci u stanju je i da daje negativne bez razloga, odnosno iz osvete [:sokiran]
2013 07 05
Jeconi to ti je mac sa dve ostrice zato na vedes do saradnje nije doslo pa kucas dalje tekst kako te je zavlacila . Ja se secam kada sam dosla na sajt i tada vidi moja cera cizmice negde kod jedne cure i ja pitam za cenu mere i pitam dali moze da mi ih sacuva na nekih pet dana . Ona mi odgovori da nema sanse . Kako su dani prolazili tako sam shvatila i razlog . Pa se pridrzavam pravila ko pre plati nje go voje , Nikad jos nisam ispod predmeta na vela REZERVISANO i to nikad necu uraditi
2013 07 05
Ja sam rezervisala svima zivima, a vecina me je ispalila. Par devojaka koje su kupovale od mene su se ispostavile kao jako fine osobe, ja im nisam cuvala jer me je u medjuvremenu ispalilo nekoliko devojaka, a one su recimo zasluzivale najbolji tretman koji nisu dobile zbog prevaranata koji imaju 100% pozitivnih utiska.To me bas nervira.
2013 07 05
E neka si
2013 07 05
Ma ovde vise ne znam koga sta moze da zacudi i normalan poludi [:smejati]
2013 07 05
Mislim da je korektno da proizvod dobije onaj ko prvi uplati, tako da, rezervacije ne treba raditi. Sto se ove devojke tice, mislim da ne bi trebalo da joj das negativnu, vec da ti ta situacija bude jedno iskustvo vise i da ubuduce poslujes po principu ''ko prvi uplati, stvar je njegova.'' :)
2013 07 05
Jeconi, dajes neutralnu za tako nesto, negativnu ako das, adminka ima osnova da joj obrise
2013 07 05
Za visi koliko brzo kontas . Ja inace i u privatnom poslu radim sa nogo ljudi pa vec iz navike brzo kontam . Cim skontam da si ne ozbiljna moje kucanje se stopira . Sledeci put mozes da me kontaktiras i za ozbiljno ne vredi ti . Jednostavno nec da gubim uopste vreme na tkve ljude
2013 07 05
Kod mene je obratno Trudim se da budem fina al ljudi kao da nece da mi prodaju stvari po tri dana mi pisu i odustanu :P jos nisam skontala kako sajt funkcionise, a i ja razmisljam da prodam nesto mada me ovoliko negativnih iskustava odbija ,ne znam dosada sam poklanjala samo drugaricama i nezbrinutoj deci, ali sad mi bas trebaju parice
2013 07 06
1 2