Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativne ocene

Evo kako sam prosla. Dala sma neutralnu ocenu uz obrazlozenje.Nakon toga sam dobila uvrede u inbox na sta sam odgovorila negativnom ocenom uz obrazlozenje.Na to je ona meni dala negativnu ocenu, naravno bez obrazlozenja jer ja nisam uradila nista slicno. Za razliku od nje nisam prekrsila dogovor, bila sam ostecena i nisam joj uputila ni jednu ruznu rec. Evo jednog njenog posta upucenog meni, cisto da vidite kako se izrazava i sa kim imate posla, za slucaj da pomislite na saradnju sa njom.Napominjem da mi je ovo poslala nakon sto sam joj poslala da treba da se stidi svog ponasanja i da sam zavrsila razgovor sa njom. NORABADRAN , pre 21 sati zamolila bi te da mi se skines s kurca preterala si
2013 07 06
Copy/paste u urednicin inbox, a doticnoj objasni da joj se na q nisi ni penjala da bi sada silazila. Privatna prepiska treba ostati takva dok je ZELJENA od obe strane, a ne da jedna strna vredja, a druga da treba da trpi uvrede.
2013 07 06
Kojoj urednici da se obratim? Doticnoj clanici nisam nista odgovarala, ne umem sa tima koji na taj nacin komuniciraju.
2013 07 06
Hvala, poslacu joj sutra ujutru sve [:poljubac]
2013 07 07
Petra011, hvala na razumevanju i podrsci [:poljubac] Necu da se prepucavam i dalje sa njom jer i u zivotu, pa i u virtuelnom svetu bezim od negativne energije. Slazem se sa tobom da ce svako normalan proceniti o cemu se tu radi na pravi nacin.Krivo mi je samo sto je takva osoba dobila priliku da ocenjuje i da se njena ocena uvazava.
2013 07 07
Eh, toliko sam bila ljuta da nisam shvatila salu [:stidljiv] Pravo da ti kazem, sve sam vise razocarana manjkom reda na ovom sajtu.Nadam se nekom redu, a urednica se ne uloguje 2 dana da vidi sta se desava [:besan] Necu ni da ispravljam krive drine, a nazalost zbog ovakvog iskustva cu poostriti uslove prodaje.Znam da to moze negativno da se odrazi na prodaju, ali i to me bas briga jer meni ovo nije nikakav izvor zarade.
2013 07 07
Jel se vama desavalo da posaljete urednici poruku i da ne dobijete odgovor?
2013 07 08
Hvala Petra, poslusacu savet [:poljubac]
2013 07 08
Jesaaaaam [:osmeh] Hvala urednici koja je ipak izasla ususret. Meni je skunula negativnu i neutralnu jer je bez osnova, a njoj je skinula negativnu, a ostavila neutralnu.
2013 07 13
1 2