Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Manijak i uznemiravanje !!

Vec par meseci imam jednog clana koji mi se nakacio na profil,i stalno otvara nove nakon sto ga prijavim,sa izjavom ''prijavljuj do mile volje ja cu otvarati sto drugih'' ,salje poruke perverznih sadrzaja,ponuda,pitanja koja nemaju veze sa kupovinom bilo cega sto prodajem,zaista uznemiravanje. Potpisuje se kao '' bankar'' + koji vec broj doda kada otvori milioniti profil. Zelim da vas upozorim da budete oprezne sa doticnim bolesnikom,i nadam se da ce sajt voditi racuna o ovakvim stvarima.
2016 02 24
Mozes li samo iskopirati te perverzne poruke?? Nisam nikome slao takve poruke pa bih zaista voleo da vidim ko glumi mene :) Par meseci??? Ja par meseci duso nisam bio na ovom sajtu... evo dodjoh sad posle nekoliko meseci... O meni postoji vec hiljadu tema ;) ali evo nove... Manijak niti bolesnik nisam... trazim to sto trazim, lepo pitam i idem dalje... ko hoce - super, ko nece - njena stvar :) ne morate biti oprezne, bez brige ;) Sve vas pozdravlja bankar ;) i vas koje me gotivite, i vas koje me iz nekog razloga mrzite ;)
2016 02 24
Opet ovaj, dokle ces vise! Spodobo!
2016 02 24
hahahha :) dok mi je zanimljivo ;)
2016 02 24
Zaboravio si da napises YOUR SECRET IS SAFE WITH ME, pa bi ti mozda i poverovale hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha njuskalo
2016 02 24
Nisi prestao da editujes kolega konkurentu, cudo sta redi Alchajmer......
2016 02 24
..ali "YOUR SECRET IS SAFE WITH ME," hahahaha
2016 02 24
Trazis zenske neoprane gacice i kazes da nisi bolesnik :D :D :D
2016 02 24
Oooo pa dobro nam dosao ... Odavno te nije bilo . Kako ide kupovina ? Jel ima gaca ? :') :') :') ]:) x-)
2016 02 24
> bokicaaaa: > Trazis zenske neoprane gacice i kazes da nisi bolesnik :D :D :D Plaća li bar? x-) :')
2016 03 01