Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Drage '70, '80 pa čak i '90 godine

Ako vas kao i mene drma nostalgija za nekim davnim vremenima pridružite mi se i kačite fotke stvari iz detinjstva ili mladosti.....meni neke od ovih sličica nateraju suze na oči a neke me nasmeju do suza. Ja sam dete osamdesetih.....a one su itekako IN trenutno!!! :") :") :") 8-) 8-) 8-)
2016 02 29
Pa da se malo odmorimo od prevaranata.....baš su zaređali u poslednje vreme! :/
2016 02 29
I to sto kazes.. :-) <3
2016 02 29
Jao imam i ja neke takve slicice, pa cu ih okaciti :) Ali sladoledi, onaj sa dva stapica :D :D :D
2016 02 29
Inace ove zvake u tubi imaju i sad da se kupe :)
2016 02 29
Jaooo Barbie albuuum😍😍😍😍 Mislim da ga negde jos uvek imam, a salvete jos uvek cuvam kao zlato. 😂
2016 02 29
Tih slichica se secam! Moja sestra je izlepila celo kupatilo sa njima! :3 Jako su lepe <3
2016 02 29
Sok Zlatne kapi je pržio želudac bukvalno, ali nema ko ga nije pio!!! A trouglasti jogurt uz burek ujutru....mmmmmmm...
2016 02 29
Ja sam čitala i Huper i Bravo i Mikijev zabavnik i Mikijev almanah i Politikin zabavnik i Alan Ford i Dilan Dog i Marti Misteriju..... :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( hoću opeeeeet BTW i dan danas kupujem Mikijev zabavnik i Zagora i Alan Ford-kao fol za decu (deca mi imaju 3 godine i 17 meseci hahahahhahaha)
2016 02 29
Ja sada kupujem ScreenFun i ponekad ZOV! :D Shtash kad sam manijak za igrice a mnogo volim zhivotinje LOL! >.<
2016 02 29
Jaaooooo moj Dnevnik-moj najbolji prijatelj godinama! Čitam ga povremeno i bez lažne skromnosti, ponosna sam na sebe kakvo sam nevino dete bila!! Ja sam isto hrčak, sve sam sačuvala i sve mi je kod mojih. Imam čak i ljubavna pisma koja sam dobijala hahahahahhahaha.....bilo je tu i par pesama čak! :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 02 29
E vidish! :D Ja imam smao 1 lichno mi je uruchio gospodin! :D Bolja si Loki,bolja! :D :D :D Ali to su uspomene kojih se rado secam zaista! I lastizha,zhmurke,vije i izmedju 2 vatre o da i vijache! :D :D :D
2016 02 29
Uh da, lastiš-neponovljiva i najbolja igra! A za žmurke sam imala podlu foru-pošto smo igrali uveče u ogromnom dvorištu koje je bilo zajedničko za nekoliko zgrada a žmurilo se baš kod mog ulaza, ja uđem krišom u svoj stan i čekam da onaj ko žmuri malo odmakne pa izletim i zapljunem se! Hahahahah....a virila sam iz kupatila hahahahahha.... Inače, moj prvi poljubac je pao dok smo igrali žmurke-sa mojom simpatijom sam se sakrila na isto mesto. Imali smo 12 godina..... :") :") :") <3
2016 02 29
poljubac je bio filmski
2016 02 29
Loki, i ja sam se u stanu krila..nisi jedina. :-p
2016 02 29
1 2 3