Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Drage '70, '80 pa čak i '90 godine

Jao jesam! :D I imala je mehanizam na sredini i plache kad'je nagnesh i mogla je ochi da otvara i zatvara. :-)
2016 03 03
Loki, divna tema <3 Ja imam identicnu lutku, ali je moja Marko :D Toliko uspomena, kakvo smo mi detinjstvo imali... mislim da su danasnja deca uskracena za prave decije radosti i slobodu, od malih nogu se vezuju za telefone i racunare, nemaju prostora da razvijaju mastu. Imam sestru koja je 2000. i kad joj pricam kako sam se ja i cime sve igrala njoj je to smesno, a mogu da zamislim tek mladje generacije... :)
2016 03 04
Jao Kretino i mirisljavi blokcici...jao,kako mi nedostaju,zaboravila sam na to... :")
2016 03 05
Hahahahhahaha...bravo! Mirišljave papiriće sam skupljala i na njima pisala one kratke ljubavne pesmice i lepila u Spomenar! Ne znam da li ste imale one Leksikone što daš drugarima da ponesu kući i upisuju se? Ja sam to obožaaaaavalaaaa!!!! Pez bonbone kupujem još uvek a Chupa Chups lize sam volela sa ukusom kapućina i vanile. Jedino nisam volela voštane bojice, više sam koristila drvene bojice. Isto tako sam mrzela vodene boje iz dubine duše, a tempere sam obožavala.... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
2016 03 05
Mi smo kao mali sakupljali salvete, igrali se Moćnih rendžera, dobijali kinder jaje posle svake injekcije (a pošto sam bila bolešljiva - često sam ih jela). I sad odem da tražim Rumenka, trauma iz detinjstva - ne to, ledeno, a i kašljete, može kornet kad ozdravite. Od sokova je bilo crni ili žuti, meni žuti, naravno, mada sad sokove ne pijem.. a od grickalica - čips štapići sa kečapom :) Rođena sam '91-e, ali sam pohvatala i Bitlse i kasetofon i diskmen i onu najgoru nokiu i spomenare i leksikone, imam stariju sestru :)
2016 03 08
:D Svaka čast za ideju!
2016 03 10
Ma ja i dan danas jedem Tobleronu...i to je sisam kao bonbonu dok ne dođem do one krckave gnjeckave karamele....mmmnjam! Uživam!!! 8-)
2016 03 12
Jes tvrda ali jedem je i ja i dan danas :)
2016 03 12
To su bila vremena! :3
2016 03 29
1 2 3