Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Drage '70, '80 pa čak i '90 godine

DucaKaca dobro je! Nisam jedina koja je koristila situaciju! 8-)
2016 03 01
Svaka cast na temi! ♡♡♡
2016 03 01
Ijaaaaooooooo Kinderlada!!!!!! Nema dalje! A jel još neko voleo ŽUMANCE UMUĆENO SA ŠEĆEROM???? Moja nana je umela u to da mi stavi trunčicu mlevene kafe i onda ja kao sa njom sedim i "kafenišem".....pa nešto žvrljam po papiru a ona se kao oduševi i kaže mi: Ijuuu pa ti znaš da pišeš na italijanskom jeziku?!? Kad si pre naučila? Hahahahahhahaa moja nana je bila čudo..... :") <3
2016 03 01
I moja je isto meni mutila sveze domace zumance, to je bila poslastica :D Mast na hleb obavezno, sa alevom preko i posoljenu :D Kras u mleko, crtaci pre dnevnika, zmurke, lastis, a u skoli- poljubaca i samara! Sad to verovatno ne bi bila dozvoljena igra, zbog samara, a sve se ranije odigrava- sto nije u skladu sa godinama...imali smo zdravije detinjstvo u svakom pogledu. Cak se ne secam da je neko postao bolestan (autistican) posle vakcinacije
2016 03 01
Svaka čast na temi! Doduše ja sam dete '90tih.. "Nasledila" sam mamine i tetkine salvete, pa skupljala dalje.. Čuvam ih i danas, imam skoro 1000.. :) A od tate stare novčiće i markice.. Najdraži suvenir mi je ukrasna kutija, napravljena od razglednica, koju je deda pravio baki dok je bio u vojsci.. Drago mi je što sam "uhvatila" srećno detinjstvo, bez moderne tehnologije i provodila dane uglavnom kod bake na selu..
2016 03 01
Čunga lunga su mi bile omiljene žvake uz Baltazara.....a 1000 zašto 1000 zato smo u osnovnoj školi kupovali na rate i mislim da sam tu enciklopediju pročitala barem 80 puta-omiljeni deo o svemiru! 8-)
2016 03 02
:) Ja sam sakupljala Čunga lunga sličice! Trebalo je ako se dobro sećem sakupiti 100 kom. Ali nikome od onih koje sam znala to nije pošlo za rukom! Uvek je bila jedna ili dve od tih sto koje su falile!... Ako neko može da iskopa te sličice i da ih okači... Baš bih volela da ih vidim ponovo... <3
2016 03 02
Jao preslatke su sa ovim masnicama,plave,u lakovanim cipelicama... obozavam proslost,i stare fotografije. Svaka slika ima neku svoju pricu. :)
2016 03 02
Jao, kakvu nostalgiju ste izazvali u meni ovim slikama :o
2016 03 02
Providne pernice pa unutra sa nekom vodom i mislim malo je i praška bilo i ribama nekim... totalna glupost jer je moglo vrlo lako da se probuši ali koja devojčica to nije imala bila je totalna truba... :') Nemam sliku nažalost a ako neko nađe sliku ovog "statusnog simbola" za osnovce iz 80-ih neka stavi...
2016 03 02
> vanna007: > Providne pernice pa unutra sa nekom vodom i mislim malo je i praška bilo i ribama nekim... totalna glupost jer je moglo vrlo lako da se probuši ali koja devojčica to nije imala bila je totalna truba... :') > Nemam sliku nažalost a ako neko nađe sliku ovog "statusnog simbola" za osnovce iz 80-ih neka stavi... Jao secam se toga. Imala sam naravno, ali je voda na kraju presusila cini mi se (ili sam ja prosto majstorisala pa je iscurela :D ) :)
2016 03 02
Da i meni je presušila haahahahha......a imala sam i neku ogromnu plastičnu koju sam dobila iz Italije ili Nemačke od strica. Imala je milion onih gedzeta što iskaču na dugme tipa: rezač, pregrada i sl. Au koja sam faca bila u razredu..... :') :') :') :') :') :')
2016 03 02
Eheheh OlgaBg13 mi i dan danas imamo crni tetris i mama ga igra ponekad! :D :D :D
2016 03 03
Jaooo Zlatokosa....kako sam zaboravila Beverly Hills 90210-Dilan frajer kakvog nema
2016 03 03
Nisam imala ovooooooo.....joj što je cakano! Imala sam kuću za Barbiku-bila sam opsednuta Barbikama hahahaha....
2016 03 03