Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Koliko cesto posecujete ginekologa?

Da li ste zadovoljne njima,da li imate strah od pregleda?
2016 03 01
Najmanje 1 godišnje. Moj ginekolog je super žena, pozitivna, opuštena, profesionalac! :") Baš je stručna i iskusna. Sestra je mila i ljubazna tako da je atmosfera kod njih odlična. Rezultati brzo stižu. Inače nemam strah pre pregleda, ali kad pogledam onu stolicu, uhvati me panika. :D Ne bi mi bila tako odbojna da delovi za noge nisu toliko razmaknuti jedan od drugog. :)
2016 03 01
Obavezno jednom godisnje - uradim papa test, pregled grudi, ultrazvuk, ma sve lepo odradim. Daleko od toga da uzivam u tom pregledu, ali zdravlje je na prvom mestu koliko god neprijatan pregled bio. I da, iskljucivo idem kod muskaraca (imala sam uzasno iskustvo sa zenama ginekolozima, a sad imam sjajnog ginekologa. ne osetim pregled bukvalno).
2016 03 01
Ja kod svog idem na 6 meseci, sto zbog carskog, sto zbog toga sto mi je mama bolovala karcinom na grlicu, a baka 13 godina nije mogla da odrzi trudnocu... Tako da je, za mene preventivnije cesce... Poprilicno je strog kada je pacijent neposlusan, i izuzetan profesionalac. Ali je u isto vreme opusten u pregledu, i razgovoru. Ordinacija je takva da se nista ne cuje, tako da je on zove "zona bez stida i srama"..
2016 03 01
Nikad ne idem, da li je rano krenuti sa 24?
2016 03 15
> majablazic: > Nikad ne idem, da li je rano krenuti sa 24? Reci mi da se šališ.
2016 03 16
> majablazic: > Nikad ne idem, da li je rano krenuti sa 24? Nikad nije kasno, a da li je rano to ti odluci. Ne slusaj pametovanja sa foruma, vec sebe. Pozdrav
2016 03 17