Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moz li mi neko reci?

Koja je poenta povecavati cene prilikom razmene? St misle te clanice? Da ce povecati cenu, a druga clanica nece i da ce se tako poklopiti sa cenama. Ne kapiram, nije mi jasno, i smatram da bi i takve clanice trebale biti blokirane. Jer ja prva radim razmene i kada mi neka to kaze najezim se. Uzas
2016 03 18
Slazem se, i ja sam se tome iscudjavala svaki put. Procitala sam na forumu da je jedna od njih napisala kako su cene snizene za one koje kupuju, ali skuplje za one koje razmenjuju, kao, da izadju u susret i snize cenu onima koji kupuju. Po meni je to cist bezobrazluk, ali onda odlucim da me ne zanima sta neko drugi radi i da sa takvim osobama ne zelim nikakvu saradnju, i samo odem sa njihovog profila..
2016 03 18
nije ni meni to jasno al ajde. pa sta misle?da ce dobiti vise stvari tako sto ce povecati cenu pri razmeni,ili sta? nije mi zapelo da dizem cenu pri razmeni,ali ako bas bas hoce da se menjaju,podicicu svoje cene i ja...tako ce iskreno biti najvise fer i korektno,ali onda cemo posle biti na istom,pa neka onda dobro razmisle da li im se isplati onda da se razmenjujemo :D lako ,prosto i jednostavno x-) x-) nisam bezobrazna,ali eto mogu da budem. sve je to lepo i dobro ali daj da se dogovorimo kao ljudi,nemoj mi ciganisati za stvar dve,dacu ti,trazi ako su ti bas potrebne... zato mislim da je najbolja varijanta stvar za stvar,ali opet i ako je cena za cenu,ako su ljudi ok,moze se uvek naci neki kompromis :) mada vise se I ne opterecujem oko toga,u pocetku mi je samo bilo cudno ima tu raznih varijanti garant :D
2016 03 18
I mene to iritira...ja u principu menjam stvar za stvar,naravno smatram da nije u redu da npr devojka trazi moju majicu,a ja hocu njene cizme koje realno vrede vise od moje majice ili obrnuto. Ali desavalo se bas to,da pitam za neku sitnu stvar a clanica trazi npr moje nove cipele ili npr neku moju stvar plus doplatu recimo sitnih 1500din. :P Zato kad se razmenjujem gledam da se razmenim u istoj kategoriji i naravno samo stvar za stvar ili ako ne nadjem nista kod osobe onda joj ponudim nizu cenu jer racunam cim neko pita za razmenu znaci da nema da plati iznos koji trazim... :) Ali kao sto rekoste,ima raznih varijanti ....a sve dok su obe strane zadovoljne svaka varijanta je dobra... x-) x-)
2016 03 18
Ne kapiram ni ja takve clanice. I imam isti problem kao i Wesna90 , pitam za neku sitnu stvar a ona se uhvati za moje cizme,jaknu i slicno..cak i za neki predmet na kome lepo i jasno pise da nije za razmenu. Ne dizem cene prilikom razmene ali mi je stvarno bezveze da menjam jaknu za jednu obicnu majicu , i onda se pokajem sto sam uopste pitala :|
2016 03 19
A jos su zanimljivije clanice koje vidjam u temama da traze kule i gradove za razmenu a kad ja njih pitam onda one kao uopste ne rade zamenu i ne spustaju cene....ja razumem da se ne poklapaju ponekad ukusi i potrebe ali neke bas preterase u trazenju takozvanih originala i tome slicno u razmeni,a i sami nemaju u ponudi neku stvar koja je original... :s
2016 03 19
Ili one koje su prosto nerealne. Ja stvarno nikog ne podcenjujem, ali prost neke clanice pitaju za razmenu a imaju skroz ofucane stare stvari. I jos neke stvari koje su izasle iz moje jos pre 10 godina. Prosto su nerealne. I to me jako iznrvira
2016 03 20