Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kako se izboriti sa perutom? Pomagajteee :)

Od kad sam počela da se farbam, dobila sam perut.. Ne znam koji šampon da koristim?? Da li imate neku dobru preporuku? Hvala unapred! :)
2016 03 19
Ja sam probala sve i svasta i nista nije pomoglo, imala sam i dok se nisam farbala, preko leta se smanji, ali cim krene hladnije vreme napolju pa kape pa grejanje u prostorijama i to, opet mi se i pojavi... I zavisi kakvu perut imas, ima vise vrsta, malo proguglaj ili idi na pregled kod dermatologa, i ja cu morati otici. Mojoj drugarici je pomogao Panten sampon, drugoj drugarici je pomoglo ispiranje kose sircetom, sestri je pomoglo samponiranje izmrvljenim andolom.. Meni nista od toga nije pomoglo, kao ni gomila drugih preparata. Tako da sve zavisi od vrste peruti i koze glave. :)
2016 03 20
Hvala ti sto si podelila svoje iskustvo.. :) Ja sam koristila ranije biomelem šampon ali čim prestanem da ga koristim opet se pojavi.. Upravu si da sve zavisi od kože glave i vrste peruti, mozda bi najbolje i bilo da odemo kod dermatologa.. Javljam ako nađem neko novo rešenje :)
2016 03 20
Hvala! Pokušaću tim šamponom ;) Nikada nisam imala ranije perut, sad kad sam počela da se farbam pojavilo se.. Nadam se da ću moći to da rešim šamponom.. :) Još ako rešim i problem opadanje kose, koji sam manje više zanemarila biće SUPER! :)
2016 03 20
Ja sam taj problem resila jajetom :) izmutis jaje, namazas na teme i ostavis da deluje (ja nisam nikad vise od 5-10min), i posle operes samponom. Malo je neprijatan miris, ali posle 2 samponiranja nestane :) ovo sam radila jednom nedeljno, mozda 4-5 puta, a perut nesaje vec posle prvog pranja. Ja nisam mogla da koristim sampone protiv peruti jer mi je kosa prirodno suva, a ti samponi dodatno isusuju...predpostavljam da je i tvoja suva, s obzirom na to da je farbana, pa je ovo super varijanta da izbegnemo efekat metle :D Svakako se slazem da posetis dermatologa ako se problem oduzi, ali nadam se da ce ovo pomoci, ne kosta nista da probas :)
2016 03 21
Jeste, malo je nezgodno ako još pritom imaš suvu kosu. Zato možda nije loša ideja kombinovati ovakav šampon sa nekim šamponom za farbanu kosu, i koristiti balzam...
2016 03 21
moje iskustvo..ja sam imala perut...resila sam se peruti samo obicnim sanponom...dok sam koristila ove kvalitetne nista,samo bacanje para...probaj koristi jedno vreme..ego koprivu ili brezu...balzam mozes po izboru..
2016 03 21
Šampon Mikoseb, jednom oprala kosu i gotovo :D probaj
2016 03 21
Devojke hvala vam puno! Imam ostru kosu i pomalo suvu...Pomoćiće valjda nešto ;)
2016 03 21
Devojke hvala vam puno! Imam ostru kosu i pomalo suvu...Pomoćiće valjda nešto ;)
2016 03 21