Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko je vaša garderoba koju prodajete skuplja/jeftinija nego u prodavnici?

Gledam neke haljine ovde i vidim cenu za mene nerealnu jer za te pare mogu kupiti novu u butiku pa me zanima zašto je to tako.Verovatno postoje razlozi:bolji kvalitet,original itd.Zanima me koliko je vaša garderoba koju prodajete jeftinija od butika,10,20 30% ?
2016 03 20
Vidjam slučajeve gde se prodaje iscepana i odrpana garderoba što je van pameti,i ja više volim kvalitet za šta treba odvojiti više para.
2016 03 20
Ne znam, moje cene su zaista niske a kad me neko pita za popust uvek dodatno snizim cenu, Samo jednom nisam htela da spustim cenu devojci koja me pitala za popust za sandale na platformu koje su bile kao nove a stavila sam im cenu 300din. To mi je jedino bilo van pameti....Jedino za nove stvari malo spustim cenu u odnosu na ono koliko sam ih platila, ali i tu sam spremna na korekciju cene....
2016 03 20
Umanjim cenu novih stvari od 20 %do 30 % .
2016 03 20
Ne mogu reci tacan postotak, ali generalno su mi cene mnogo nize no sto sam ja platila. Isto kao sto sam generalno spremna i na dodatna snizenja, dogovore i tako to. Ja, nazalost, nemam uvek para za kupovinu po radnjama, pa me cesto negativno iznenade cene ovde (isto kao sto ima devojaka koje su stvarno korektne, ne bi bilo fer da i to ne istaknem) jer da imam par hiljada za farmerke/duks/haljinu/whatever, ne bih trazila na Krpicama. S druge strane, svatko ima pravo da svoje stvari ceni koliko zeli, a hoce li ih prodati... otkud znam, srecno.
2016 03 22