Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cena ista kaou radnji ili čak veća

Nova sam ovde, relativno i šokirana nekim članicama koje svoju garderobu NOŠENU ili jedva nošenu, ma čak i ne nošenu prodaju po istoj ceni kao u radnji. Naravno, to je za naivne koje i ne znaju koliko je u radnji, i žao mi je. Volela bih da se svi pre upute koliko je šta koštalo zaista jer lično ja naravno nikada ne bi platila po istoj ceni nešto što pre toga ne mogu da probam i sl. Precenile su se. Trudim se da maksimalno spustim cenu jer je ipak "nesigurno" i ako imam x novih stvari, što velikih malih (meni)... Stvarno ne mogu a da ne primetim kada vidim npr. potpuno ISTA cena kao u radnji ( opet veća jer se plaća poštarina)..... Toliko o tome :)
2016 03 22
to i ja primećujem ali verovatno je potražnja velika čim toliko cene svoju robu.
2016 03 22
Možemo da cenimo svoju robu ali objektivno nije korektno da je cena ista kao u radnji.
2016 03 22
Nije korektno, ipak u radnji možeš i da probaš kako ti stoji i da odabereš pravu veličinu i boju.
2016 03 22
kad bih ja svoju garderobu cenila kao u radnji niko ne bi ni mogao da je kupi,recimo imam Armani original košulju (koju sam dobila na poklon od sestre iz Holandije a znam da ju je platila oko 100 evra)i ne mogu ni pola da uzmem za nju.
2016 03 22
Kad bih ja cenila nešto koliko sam emotivno vezana bilo bi još gore :')
2016 03 22
PA isto, ma troduplo jeftinije prodajem, ali naiđem na neke proizvode koji su svima poznati kao npr. za kosu ili sl. čak skuplje nego u radnji, i zaprepastim se.... A o garderobi da ne govorim.
2016 03 22
Moram da se ukljucim jer sam se juce zgrozila kada sam videla cenu jednih cipela KOJE SAM PRE DVA MESECA KUPILA PO SKORO DUPLO MANJOJ CENI. devojka je okacila cipele, markirane su, jako dobro izgledaju,nove ali im je cena ovde na sajtu 15000 sto je oko 120 eura, a ja sam ih licno platila 90dolara potpuno nove, u kutiji, neobuvene, cak mi je devojka poslala i racun uz njih. Bas je ruzno kad vidis da se tako neko bogati na lazima.... Ja i za svoje polovne stvari uvek najmanje duplo ubijem cenu i + posaljem neku sitnicu (privezak, mindjuse, narukvice....) uz narudzbinu a neki su tako drski i nerealni da ti se smuci..
2016 03 24
Ista prica sa parfemima, ne znas vise ko prodaje original, sta je unutra i tako, a cifre kao suvo zlato a on na pola ili pri dnu, smorim se kad vidim....😞😞😞😞😁
2016 03 24
Ako nemate te pare za original parfeme u proverenim parfimerijama, kupite one male od 30ml kopije koji za te pare od oko 300 din. odlicno mirisu i traju. Iskreno, ja stvarno shvatam zensku glad da ima nesto original, skupo, nedostizno, ali, verujte mi, s godinama sam shvatila da je veca poenta umes li da nosis stvar no sto je poenta koliko je ona kostala jer, vidjam stalno neke teske gluposti za basnoslovne cifre koje ne bih obukla ni da mi ih dzaba daju a zene se lakome na markicu koja je unutra. Isto i za parfeme, vazno je da ti miris odgovara i da traje. Aako bas zelite originale, javite se, poveyacu vas sa covekom koji je godinama drzao parfimerije u Bg i sire i danas po porudzbini nabavlja i prodaje parfeme ali su bar original samo, i kostaju kao original. I, najvaznije, dzaba marka na tebi ako nisi i sama marka.
2016 03 25
Cene su i vece nego u radnji i preksupo je sve svaki put kad udjes da vise ovde nista ne gledam za kupovinu..kupujem polovno na raznoraznim dobrim buvljacima markirane kao nove pa i nove stvari na istim mestima..do 300din...milion stvaribna jednom mestu samo da biras..pa i u second hand su prelepe markirane i kvalitetne po 200,250 i sve na jednom mestu..ovde 1000 pa navise garderoba jos dok ti neko posalje postom..ili dok se dogovorite za licno preuzimanje pa ko zna kako vam uzivo jos stvar deluje...bar budite realni sa cenama ...ovde kapiram da sve vise ljudi nece kupovati vec samo prodavati i sta...
2016 03 27
Cene su i vece nego u radnji i preksupo je sve svaki put kad udjes da vise ovde nista ne gledam za kupovinu..kupujem polovno na raznoraznim dobrim buvljacima markirane kao nove pa i nove stvari na istim mestima..do 300din...milion stvaribna jednom mestu samo da biras..pa i u second hand su prelepe markirane i kvalitetne po 200,250 i sve na jednom mestu..ovde 1000 pa navise garderoba jos dok ti neko posalje postom..ili dok se dogovorite za licno preuzimanje pa ko zna kako vam uzivo jos stvar deluje...bar budite realni sa cenama ...ovde kapiram da sve vise ljudi nece kupovati vec samo prodavati i sta...
2016 03 27