Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Beogradjanke treba mi pomoc

Znaci ima nas dosta ovde na sajtu.... Moj problem je poceo pre oko 5 god. Nema nekog posebnog razloga zasto je to krenulo bas u tom trenutku.. Inace moje promene raspolozenja su posledica smanjene funkcije stitne zlezde. Tada kada je sve krenulo bila sam svesna da mi se nesto desava i sama sam otisla da potrazim pomoc prvo u domu zdravlja i naravno rekli su mi da mogu da mi zakazu za mesec dana. Bila sam u fazonu - pa pobogu da sam ne daj Boze neko sa suicidnim mislima oni bi me tek tako pustili... Sva sreca pa sam uspela da preko veze odem kod jedne divne doktorke koja radi sa mladima tako da sam se vec posle dva razgovora osetila bolje i prekinula sam da idem. Ono sto je jako bitno jeste da imate podrsku svoje porodice, decka, muza, prijatelja itd. Najveca podrska u svemu tome mi je decko koji mi je bukvalno kao psihijatar, sve odslusa, da savet i zajedno prodjemo kroz to. Bitno je da imate nekoga da se u tim trenucima olaksate, da ne budete sami i da u tim trenucima budete svesni da to kako se vi osecate da je prolazno, da to niste vi. Setite se trenutka kada ste najsrecniji, najnormalniji i pokusajte da se ubacite u tu situaciju. Cim osetite nesto odmah radite nesto kako biste skrenuli misli. Spremajte kucu, ucite, vezbajte, pricajte sa nekim, idite u prirodu... I zapamtite - niste jedini, ima nas dosta :))
2016 04 09
Moja Oljice ,pa ovo je strasno sto sada porocitah. Ne vasa depresija (jer ona je trenutno deo Vas i Vi cete je pobediti ) nego ta lista cekanja ! Neko vapi za pomoci i oni ga stave na listu da ceka. Nemate pojma kako mi je zao sto Vam ne mogu nikako pomoci :'( ... Ali saljem Vam reci podrske da se borite i pobedite!!!!
2016 04 14
Probajte sa metitacijom i jogom. Sada su informacije dostupne na klik,pa mozete i sami nauciti ...pravilno da disete i ostale tajne koje kriju drevne metode. Tako cete pronaci unutrasnji mir i spokojstvo ,a to Vam je polazna tacka za sve,pa i za ozdravljenje duse. Ako imate prilike provodite vreme sa konjima.Dokazano je da bude emocije kod autisticne dece i lece ranjeno srce svojim mirom i energijom.Probudice Vam najpozitivnije emocije <3 Svako dobro Olja <3
2016 04 14
> MamaTriSina: > Probajte sa metitacijom i jogom. > Sada su informacije dostupne na klik,pa mozete i sami nauciti ...pravilno da disete i ostale tajne koje kriju drevne metode. > Tako cete pronaci unutrasnji mir i spokojstvo ,a to Vam je polazna tacka za sve,pa i za ozdravljenje duse. > Ako imate prilike provodite vreme sa konjima.Dokazano je da bude emocije kod autisticne dece i lece ranjeno srce svojim mirom i energijom.Probudice Vam najpozitivnije emocije <3 > Svako dobro Olja <3 Koristim metode disanja, pogotovu pre spavanja radi opustanja tela :) Sto se konja tice znam da oni, iz nekog razloga, fantasticno deluju u terapiji sa autisticnom decom. Kako mi je velika zelja da naucim da jasem imam planove da odem do Hipodroma i da se oprobam i u tome :) Sve ovo me je navelo da istrazujem nove stvari i upoznam sebe iznova cime, barem ja tako smatram, i obogacujem sebe i cinim da se barem na trenutke osecam dobro :) Vremenom ce biti bolje, duboko verujem u to i ne odustajem od toga da svaki dan sebi govorim da ce sve proci jer moram da bodrim sebe, ne smem da se prepustam...
2016 04 14
Bravo Olja! Drago mi je da imate snage i volje! I sto je najbitnije niste podlegli predrasudama i nasem mentalitetu, vec ste glasno rekli sebi i drugima: ''Ja imam problem i zelim da ga resim! Treba mi pomoc!'' To je pola puta <3 Uz Vas smo i tu smo !
2016 04 15
E pa nije ni cudo sto je 32 stepena - zvali su me ***konacno*** posle, sad vec, 10 meseci na terapiju :)
2016 04 18
Super! Samo napred ! Sunce i lepo vreme,topla rec prijatelja ,zagrljaj ce Vam biti saveznici ,na Vama je sve ostalo. <3
2016 04 18
Onaj osecaj kada posle godinu dana cekanja odes na psihoterapiju, da bi ti tamo rekli - nemojte da ocekujete da ce Vam biti bolje nakon 6 meseci terapije :@
2016 05 06
A Vi, Olja , ocekujte i verujte ! Kisa i tamni oblaci nisu bas neki saveznici...ali pronadjite sunce u sebi i ljudima oko Vas. Samo verujte♥
2016 05 07
Od njihovog pristupa tesko da ce ista biti, ali sam nasla jednu terapijsku skolu koja mi odgovara, tako da mislim da cu ipak ici na privatnu varijantu kad drzava vec ne moze da mi ponudi vise skola psihoterapije vec samo jednu kroz koju sam vec prosla bez mnogo uspeha... Iskreno, vise sam se izlecila sama dok sam cekala nego sto mislim da bi mi oni pomogli. Nasla sam sta mi odgovara i prija, sama se suocila sa brojnim stvarima, analizirala ih, pisala i tako odjednom mi postade bolje :)
2016 05 07
<3
2016 05 07
1 2