Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Beogradjanke treba mi pomoc

Naime, 15 godina se borim sa depresijom, ali vec mesecima sam bas lose i svakim danom se situacija i moje stanje sve vise i vise pogorsava. Vec 9 meseci sam na listi cekanja za psiho terapiju i iskreno ne mogu vise, moram da pocnem sa razgovorima pod hitno. Problem je, naravno, novac jer znam da seanse kostaju izmdju 30 i 50 evrica, a ja zboh prethodno pomenutog stanja nisam u mogucnosti trenutno da radim full time, stoga me interesuje da li znate ili da li medju vama ima nekog dobrog psihologa koji je strucan za traumaticne dogadjaje (ne bih ovde pisala o cemu je rec). Ako znate nekoga molim vas za preporuku. Samo BG. Hvala unapred :)
2016 03 28
Bas mi je zao, Olja, :-( 15 godina je vecnost... Nemam koga da preporucim ali mogu samo da kazem da saosecam sa tobom i da sam ubedjena da ce od svih divnih devojaka ovde, neka sigurno znati da te uputi na nekog ko je kvalitetan terapeut, a pristupacan, odnosno, prima preko osiguranja. Ili ce neko mozda znati kako ubrzati tu listu cekanja na kojoj si devet meseci. Nadam se da ce vec sutra biti dobrih vesti za tebe u ovoj temi, dotad, laka ti i lepa noc, opusti se i spavaj, u Beogradu je divno vece 🌜🌹🌷🌼
2016 03 29
Ja znam sjajnu doktorku, išla sam kod nje, doduše skupa je. Pojedinačna seansa je 3000, porodična je 2500. Jeste puno ali žena je genijalac stvarno. Meni je mnogo pomogla. Ako možeš nekako da se iskombinuješ pa da ideš sa nekim iz porodice, pa da podelite troškove... Stvarno nemam drugi predlog. Možda da vidiš u Palmotićevoj oni imaju neke besplatne programe, ili na grupne terapije one su 500 din ja mislim. Želim ti puno sreće.
2016 03 30
> hotciklama: > Ja znam sjajnu doktorku, išla sam kod nje, doduše skupa je. Pojedinačna seansa je 3000, porodična je 2500. Jeste puno ali žena je genijalac stvarno. Meni je mnogo pomogla. Ako možeš nekako da se iskombinuješ pa da ideš sa nekim iz porodice, pa da podelite troškove... Stvarno nemam drugi predlog. Možda da vidiš u Palmotićevoj oni imaju neke besplatne programe, ili na grupne terapije one su 500 din ja mislim. Želim ti puno sreće. U Palmoticevoj sam na listi cekanja vec 9 meseci, zato gledam neke druge varijante i opcije koje postoje. Hvala ti mnogo <3 P.S. Ako mozes posalji mi u inbox ime lekara i neki kontakt pa cu videti sta mi je ciniti :)
2016 03 30
Vidi inbox :*
2016 03 30
Moj suprug je u jednom periodu bio anksiozan i lose se psihicki osecao pa je isao u dom zdravlja kod nekih dr ne bih ovde pisala detalje, ali hvala Bogu pomogle su mu uz terapiju lekovima. Ja sam nakon prvog porodjaja prosla kroz neki oblik depresije... Privatno ne znam nazalost nikoga ko se bavi time ali eto ovo iskustvo ne znam da li ti nesto moze pomoci, ovo je besplatno uz uput tvog lekara.
2016 03 30
> AnitaMaldo: > Bas mi je zao, Olja, :-( 15 godina je vecnost... Nemam koga da preporucim ali mogu samo da kazem da saosecam sa tobom i da sam ubedjena da ce od svih divnih devojaka ovde, neka sigurno znati da te uputi na nekog ko je kvalitetan terapeut, a pristupacan, odnosno, prima preko osiguranja. Ili ce neko mozda znati kako ubrzati tu listu cekanja na kojoj si devet meseci. Nadam se da ce vec sutra biti dobrih vesti za tebe u ovoj temi, dotad, laka ti i lepa noc, opusti se i spavaj, u Beogradu je divno vece 🌜🌹🌷🌼 Hvala veliko <3 <3 <3
2016 03 30
> OliveraMM: > Moj suprug je u jednom periodu bio anksiozan i lose se psihicki osecao pa je isao u dom zdravlja kod nekih dr ne bih ovde pisala detalje, ali hvala Bogu pomogle su mu uz terapiju lekovima. Ja sam nakon prvog porodjaja prosla kroz neki oblik depresije... > Privatno ne znam nazalost nikoga ko se bavi time ali eto ovo iskustvo ne znam da li ti nesto moze pomoci, ovo je besplatno uz uput tvog lekara. Ja sam pokusala sa DZ medjutim tamo sam jedino dobila preporuku da gledam filmove sa eksplicitnim scenama silovanja :@ Onda mi je ta doktorka rekla da ide na odmor i da nema vremena za moje probleme (bukvalno tim recima) i poslala me u Palmoticevu. Zato od DZ bezim, iako znam da u nekima rade odlicni lekari, samo ne znam da li, ukoliko pronadjem psihologa u DZ kome ne pripadam, moram da premestam tamo karton ili ne...
2016 03 30
> OljaBg13: > > OliveraMM: > > Moj suprug je u jednom periodu bio anksiozan i lose se psihicki osecao pa je isao u dom zdravlja kod nekih dr ne bih ovde pisala detalje, ali hvala Bogu pomogle su mu uz terapiju lekovima. Ja sam nakon prvog porodjaja prosla kroz neki oblik depresije... > > Privatno ne znam nazalost nikoga ko se bavi time ali eto ovo iskustvo ne znam da li ti nesto moze pomoci, ovo je besplatno uz uput tvog lekara. > Ja sam pokusala sa DZ medjutim tamo sam jedino dobila preporuku da gledam filmove sa eksplicitnim scenama silovanja :@ Onda mi je ta doktorka rekla da ide na odmor i da nema vremena za moje probleme (bukvalno tim recima) i poslala me u Palmoticevu. Zato od DZ bezim, iako znam da u nekima rade odlicni lekari, samo ne znam da li, ukoliko pronadjem psihologa u DZ kome ne pripadam, moram da premestam tamo karton ili ne... Bas grozno. Slazem se uglavnom su u domovima zdravlja neazurni i nezainteresovani, ali eto ima izuzetaka. Nisam sugurna kako to funkcionise. On je isao u dz kome pripadamo. Dve dr su bile pri svakoj poseti. Posle nekoliko meseci se osecao bolje. Mislim da je to krajnji bezobrazluk sto su te uputili dalje i sto se toliko ceka svuda.
2016 03 30
To je katastrofa to cekanje. Mislim 9 meseci je proslo, a za tih 9 meseci bolje da ne pisem sta mi se desilo (cak su mi i dijagnozu promenili). Sa jedne strane mi je drago sto su se ljudi oslobodili i poceli da traze pomoc za "bolove u dusi", ali sa druge strane nije ni resenje nekoga drzati na cekanju toliko dugo. Ne daj Boze da sam suicidalna (nisam), ko zna sta bi se tada desilo (a verovatno na listi ima ljudi koji jesu suicidalni).
2016 03 30
> OljaBg13: > To je katastrofa to cekanje. Mislim 9 meseci je proslo, a za tih 9 meseci bolje da ne pisem sta mi se desilo (cak su mi i dijagnozu promenili). Sa jedne strane mi je drago sto su se ljudi oslobodili i poceli da traze pomoc za "bolove u dusi", ali sa druge strane nije ni resenje nekoga drzati na cekanju toliko dugo. Ne daj Boze da sam suicidalna (nisam), ko zna sta bi se tada desilo (a verovatno na listi ima ljudi koji jesu suicidalni). Stvarno jeste grozno. Samo veruj u terapiju i to ti je korak do izlecenja. Jesi razmisljala o homeopati. Oni lece bukvalno sve. Ja sam ibza taj vid medicine, naravno ne zanemarujem strucnost lekara opste medicine, ali znam primere za probleme druge vrste da je ovaj vid lecenja pomogao. Olja, najvaznije je da si ti svesna svog problema, a to dosta znaci, posmatraj to kao jednu losiju fazu koja ce sigurno proci. Sta je par meseci pa i godina u odnosu na citav zivot koji je pred tobom gde te ceka dosta lepih stvari. Puno srece ti zelim i samo hrabro.
2016 03 31
Hvala na podrsi imenjakinjo :* To mi ljudi uglavnom i govore, svesna si da imas problem i radis na tome da ga resis, a to je prvi korak ka izlecenju...
2016 03 31
Vazan savet je da menjas razmisljanja i stavove u zivotu koji te kostaju zdravlja, tj loseg raspolozenja, cak i frizuru i boju kose, puno setaj i druzi se vise sa pozitivnim ljudima, negativne izbegavaj. Imam druga koji je u nekim grupama koje on preporucuje, mislim da su besplatne, pa ako zelis da ti ostavim neki kontakt, javi mi u inbox.
2016 04 01
Olja da li si probala nesto/nekog on line, preko skype tretmana? Mozda su tako jeftiniji! Ja nisam bila ni sa kim u kontaktu,ali sam videla linkove jer neki drze i svoje sajtove. Ako te interesuje,javi se pa cu ti proslediti.
2016 04 02
> gladiola: > Olja da li si probala nesto/nekog on line, preko skype tretmana? Mozda su tako jeftiniji! > Ja nisam bila ni sa kim u kontaktu,ali sam videla linkove jer neki drze i svoje sajtove. Ako te interesuje,javi se pa cu ti proslediti. Gledala sam na netu. Ima dosta toga, jeste znatno jeftinije i kod kuce si (cak ne moras ni da palis kameru), ima cak i besplatnih koje rade studenti. To mi je palo na pamet da probam da vidim kako izgleda.
2016 04 02
1 2