Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Za clanice koje stalno traze razmene, a ne odgovaraju na poruke

Osnovna kultura je zahvaliti se clanicama koje su vam ponudile razmenu, makar istu ne zeleli da radite, jer su se oglasile na temu i osnovni red je da odgovorite na poruku koju ste dobili. Po drugi put posaljem istim clanicama poruku za sta bi se menjali za tu njihovu odredjenu stvar, jer ne zapamtim profil, a trazim nesto slicno, pa onda isproveravam po razgovorima i vidim da nisu odgovorili ni na prethodnu, a oglasili su se u temi da se razmenjuju po ko zna koji put. To je bas nekulturno i ne verujem da nesto postizete time. Neko iz principa nece od vas ni kupiti, jer ne znate da odgovorite na poruku
2016 04 02
Amin na ovo! Ja sam shvatila da neke clanice postavljaju takve teme cisto da bi se reklamirale, cast izuzecima.
2016 04 02
Verujem da se reklamiraju, ali ne moraju da iritiraju :@
2016 04 02
Jel smemo da postavimo link profila takvih članica?
2016 04 02
I meni se takodje desavalo mnogo puta da nema odg :/ :/ :/
2016 04 02
> jacaikaja: > Verujem da se reklamiraju, ali ne moraju da iritiraju :@ Slazem se ,:( Ali nema vajde od zaljenja ovde, pokusala sam i ja bila par puta, mrka kapa.
2016 04 02
Sto lijepo da ne otvorite temu, gdje ce se kacit linkovi tih clanica, i uz dokaz da ne odgovaraju na poruke i da ne vrse razmjenu, nego se lazno reklamiraju, lijepo ih adminka blokira na mjesec dana...jer to je jedna vrsta ne postovanja foruma....lazno reklamiranje....tj reklamiranje (preko navodnih razmjena) u forumu koji nije za to!!! ....ja se ne razmjenjujem ne znam kako to sve ide, ali eto vam ideje, pitajte adminku oce li izac u susret....a mislim da bi trebalo, jer ipak krse pravila foruma, samo na malo indirektniji-lukaviji nacin....
2016 04 02
...a i vi medjusobno vjerovatno vec i znate ko ne radi razmjene , nego se samo tako reklamira...posto pratite to vec sve...pa pokacite linkove, prijavite i neka ih malo na blok da odmore od "razmjena" :D a i od njih da se odmori....
2016 04 02
Ja jednoj članici šaljem već treći put poruku da mi pošalje dimenzije od jaknice, ona ignoriše a vidim da je aktivna na sajtu! Da napomenem da sam jaknu htela da kupim, ne da menjam!
2016 04 02
Takve su mene ovih dana bas zajahale ,:) Njih 4, 5 se raspitivalo za istu stvar i nakon mog odgovora su se dezintegrisale, sta li.. Bezobrazluk i nevaspitanost!
2016 04 02
Na nju nemoj da racunasja sam se vec tri cetiri puta sa njom dogovarala kao da se razmenimo i odgovarala je svaki treci dan po jednu recenicu,na kraju sam je pitala da li je ikad uspela da se razmeni sa nekim posto dogovor tesko ide bas i na kraju su mi se zgadile te stvari koje sam htela i razmenila sam se sa drugom devojkom i jos lepse dobila tako da bas me briga za njene stvari :)
2016 04 03
Ja ne znam da li smem ovde da iznosim profile tih clanica,aaaaaaaaaaaali bih imala dosta njih da nabrojim! :@ :@ :@
2016 04 04
Pa, iznesi da znamo, evo sam ja iznela za jednu...i nisam pogresila, Marylin potvrdjuje, a one mogu da se izjasne sa 'guilty or not guilty' :D Ja ne mogu da popamtim od ranije, ali za koju se setim, stavicu je ovde ;)
2016 04 04
Jedna od pomenutih znam sigurno da mi nije poslala odgovor ;)
2016 04 04
> Prase021: > nakon mog odgovora su se dezintegrisale, sta li.. Hahahaha :')
2016 04 04